3,209 citiri

SOCIETATE SPECIALIZATĂ ÎN MANAGEMENTUL DEŞEURILOR recrutează avocat definitiv / consilier juridic

SOCIETATE SPECIALIZATĂ ÎN MANAGEMENTUL DEŞEURILOR, cu o experienţă pe piaţa deşeurilor de peste 10 ani, îşi extinde echipa şi recrutează avocat definitiv / consilier juridic.

Dacă ai cel puţin 4-5 ani vechime şi experienţă relevantă în consultanţă comercială, achiziţii publice dar şi în litigii derivate din raporturile între profesionişti, şi vrei să creşti în domeniul acesta şi mai mult, atunci alătură-te echipei noastre.

CE ANUME CĂUTĂM
Un avocat / consilier juridic cu o experienţă profesională de 4-5 ani şi cu experienţă relevantă în consultanţă comercială, achiziţii publice dar şi în litigii derivate din raporturile între profesionişti.

Cunoştinţe teoretice şi practice temeinice de drept societar, achiziţii publice, contracte între şi pentru profesionişti, drept civil şi procesual civil, drept administrativ şi contencios administrativ.

Raţionament juridic riguros, capacitate de analiză şi sinteză.

Capacitate de redactare a documentelor juridice într-o manieră coerentă, structurată, utilizând un limbaj juridic adecvat.

Bună cunoaştere a limbii engleze/italiană.

Abilităţi de comunicare şi organizare.

Persoană deschisă, creativă, pro-activă şi cu spirit de echipă.

Candidaţii interesaţi de dezvoltare profesională într-un mediu de lucru plăcut sunt rugaţi să trimită un CV în limba română şi o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail: recrutari.2017@gmail.com

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 5 noiembrie 2018