4.518 citiri

MUŞAT & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi

MUŞAT & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi colaboratori, membri ai Baroului Bucureşti, cu 2-3 ani de experienţă în profesie, pentru ariile de practică Litigii, Drept Penal şi Consultanţă.

Cei selectaţi au oportunitatea de a-şi continua cariera de avocat în cadrul firmei noastre, una dintre cele mai prestigioase case de avocatură din România.

Integrarea în echipa noastră presupune implicarea directă în mandatele firmei – multe printre cele mai complexe tranzacţii şi litigii din România – alături de avocaţi renumiţi în întreaga ţară.

Din motivele anterior menţionate, viitorii noştri colaboratori vor trebui să manifeste:
– disponibilitate deplină pentru performanţă şi dezvoltare profesională;
– capacitate de analiză şi atenţie la detalii;
– competenţe solide de limba engleză;
– abilităţi excelente de lucru sub presiune, comunicare şi spirit de echipă.

Aplicaţiile pot fi trimise pe adresa de e-mail: [email protected]
Vă rugăm să vă trimiteţi CV-ul detaliat şi scrisoarea de intenţie – ambele în limba engleză.

DESPRE FIRMĂ
Numele Muşat & Asociaţii este sinonim cu excelenţa în practica avocaturii de afaceri din România. În timp, am devenit una dintre cele mai respectate case de avocatură din ţară, la care atât clienţii, cât şi competitorii noştri se raportează ca la un lider în domeniu. În relaţia cu colaboratorii şi clienţii noştri, acţionăm conform principiilor noastre de afaceri: calitate, integritate şi responsabilitate. Experienţa noastră de peste un sfert de secol şi valorile solide după care ne conducem zi de zi sunt garanţia succesului nostru şi al clienţilor noştri pentru următorii ani.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 7 ianuarie 2019