4.674 citiri

LIVESCU & ASOCIAŢII recrutează avocați

LIVESCU & ASOCIAŢII recrutează:

Senior lawyers | Avocați litigatori – experiență minim 3 ani în profesie și experiență practică relevantă ca litigator, în cel puțin unul din domeniile: contencios administrativ şi fiscal, dreptul afacerilor, drept imobiliar.

Junior lawyers | Avocați stagiari.

Suntem de asemenea deschişi către modalități flexibile de conlucrare profesională cu avocați/forme de organizare profesională, ce dețin o expertiză deosebită.

CE CĂUTĂM?
– responsabilitate, perseverenţă, disponibilitate, adaptabilitate, dedicaţie, integritate;
– avocați cu dorință de învățare continuă, proactivi, cu atitudine pozitivă față de muncă, capacitate de a-şi gestiona lucrările repartizate şi respectarea termenelor limită.

CE OFERIM?
– provocări profesionale și suport pentru atingerea excelenței în profesie;
– mentorat pentru avocați stagiari (doamna avocat Monica Livescu având o mare experiență în formarea tinerilor avocați, inclusiv la INPPA);
– oportunitate de a aborda domenii relativ noi sau prea puţin explorate în practica internă, cum ar fi Dreptul european și Dreptul european al drepturilor omului;
– team-building în locații interesante;
– onorarii motivante, cu posibilitatea de a creşte în mod substanțial în funcție de implicare, evoluție şi performanțe.

ÎNCOTRO NE ÎNDREPTĂM?
Scopul nostru este de a consolida o firmă de avocați de referință. Nu cea mai mare, pentru că mărimea firmei nu reprezintă pentru noi un scop în sine, dar aspirăm ca practicile noastre să fie de referință pentru alți avocați precum şi pentru alți profesionişti ai dreptului.
«Luptă pentru DREPT» stă la temelia modului nostru de a ne exercita profesia de avocat.

ÎNCOTRO VREŢI SĂ MERGEŢI?
Dacă vă regăsiți în cele de mai sus, vă place provocarea unui astfel de «drum» şi vă gândiţi să-l parcurgem împreună, ne-ar face plăcere să vă cunoaştem.

Cei interesaţi pot transmite scrisoare de intenţie și CV la adresa de e-mail: office@livesculegal.com

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 9 noiembrie 2020