HOSU MĂDĂLINA recrutează avocat

Cabinetul de Avocat HOSU MĂDĂLINA recrutează avocat cu experiență profesională de 1,5 – 4 ani, relevantă fiind experiența în domeniul generic al Dreptului Civil, dar și Dreptului Procesual Civil., serios, responsabil, organizat şi eficient, persoană cu pregătire profesională ridicată, capacitate de analiză şi sinteză, claritate şi concizie în exprimare.

Activitatea Cabinetului este diversă, provocatoare iar în cadrul acestuia atribuţiile avocatului se vor circumscrie, în principal, activităţilor de consultanţă juridică în domeniul dreptului civil (inclusiv dreptul muncii şi contencios administrativ, dreptul asigurărilor, malpraxis, familiei), societar şi conex acestora, acordarea de asistenţă juridică, ca şi reprezentare în instanţa de judecată şi în faţa oricăror autorităţi a clienţilor Cabinetului, redactarea de acte juridice într-un limbaj profesional adecvat, inclusiv opinii juridice care privesc cauzele aparţinând Cabinetului, menţinerea relaţiei cu clienţii, colegii de birou, cu privire la stadiului dosarelor, alte activităţi ce asigură buna desfăşurare a activităţii biroului.

Sunt necesare cunoștințe de limba engleză (nivel avansat), permis de conducere categoria B și disponibilitatea pentru deplasări ocazionale.

Solicitanții pot trimite o scrisoare concise de expunere a compatibilității cu cerințele de mai sus la adresa de e-mail: office1@legally.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 9 noiembrie 2020

LIVESCU & ASOCIAŢII recrutează avocați

LIVESCU & ASOCIAŢII recrutează:

Senior lawyers | Avocați litigatori – experiență minim 3 ani în profesie și experiență practică relevantă ca litigator, în cel puțin unul din domeniile: contencios administrativ şi fiscal, dreptul afacerilor, drept imobiliar.

Junior lawyers | Avocați stagiari.

Suntem de asemenea deschişi către modalități flexibile de conlucrare profesională cu avocați/forme de organizare profesională, ce dețin o expertiză deosebită.

CE CĂUTĂM?
– responsabilitate, perseverenţă, disponibilitate, adaptabilitate, dedicaţie, integritate;
– avocați cu dorință de învățare continuă, proactivi, cu atitudine pozitivă față de muncă, capacitate de a-şi gestiona lucrările repartizate şi respectarea termenelor limită.

CE OFERIM?
– provocări profesionale și suport pentru atingerea excelenței în profesie;
– mentorat pentru avocați stagiari (doamna avocat Monica Livescu având o mare experiență în formarea tinerilor avocați, inclusiv la INPPA);
– oportunitate de a aborda domenii relativ noi sau prea puţin explorate în practica internă, cum ar fi Dreptul european și Dreptul european al drepturilor omului;
– team-building în locații interesante;
– onorarii motivante, cu posibilitatea de a creşte în mod substanțial în funcție de implicare, evoluție şi performanțe.

ÎNCOTRO NE ÎNDREPTĂM?
Scopul nostru este de a consolida o firmă de avocați de referință. Nu cea mai mare, pentru că mărimea firmei nu reprezintă pentru noi un scop în sine, dar aspirăm ca practicile noastre să fie de referință pentru alți avocați precum şi pentru alți profesionişti ai dreptului.
«Luptă pentru DREPT» stă la temelia modului nostru de a ne exercita profesia de avocat.

ÎNCOTRO VREŢI SĂ MERGEŢI?
Dacă vă regăsiți în cele de mai sus, vă place provocarea unui astfel de «drum» şi vă gândiţi să-l parcurgem împreună, ne-ar face plăcere să vă cunoaştem.

Cei interesaţi pot transmite scrisoare de intenţie și CV la adresa de e-mail: office@livesculegal.com

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 9 noiembrie 2020

TONEL POP recrutează avocaţi stagiari și studenţi

CABINET DE AVOCAT TONEL POP recrutează avocaţi stagiari și studenţi la drept pentru colaborare.

OFERTĂ
– sediu lucru, ultracentral Bd. Unirii nr. 27, bl.15, lângă Palatul de Justiţie;
– se oferă îndrumare profesională de elită pentru toate domeniile de drept;
– condiții de munca-colaborare occidentale;
– condițiile de remunerație în funcție de situație.

CERINȚE
Notă: Ne bazăm în principal pe capacitatea și flexibilitatea de a învăța și nu neapărat pe experianța anterioară.
– dorinţă de a învăţa şi de a se perfecţiona, capacitatea de a gândi şi acţiona responsabil;
– să știe să opereze cu programe legislative, editoare de text, internet;
– cunoştinţe juridice-teoretice temeinice;
– abilităţi de comunicare, exprimare coerentă şi corectă, atât verbal, cât şi în scris în limba romană.

Candidaţii interesaţi pot trimite CV „tip european” completat integral (rubrici, foto, etc) pe adresa de e-mail: avocat.tonelpop@yahoo.com sau WhatsApp nr. 0760028191 (fără însă a suna), cu specificarea în subiect a poziției pentru care se aplică.
Rugăm lăsarea unor adrese de contact multiple: tip mail, facebook etc.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 9 noiembrie 2020

PAVEL, MĂRGĂRIT & ASSOCIATES recrutează senior associate lawyer | Litigii

PAVEL, MĂRGĂRIT & ASSOCIATES recrutează un Avocat Senior (Senior Associate Lawyer) pentru a se alătura echipei noastre de litigii.

Acordăm clienților noștri servicii juridice complete prin menținerea unor înalte standarde profesionale într-o gamă largă de industrii.

Ca Avocat Senior în cadrul Departamentului de Litigii vei lucra dosare de litigii variate: civile, litigii între profesioniști, contencios administrativ sau dosare de insolvență, reprezentând clienții noștri, preponderent persoane juridice – companii locale și internaționale în principal, cât şi persoane fizice reputabile, atât la nivel local cât şi internațional.

Dosarele în care vei lucra sunt dosare complexe, care îți vor acorda posibilitatea să te dezvolți într-o echipă de tineri profesioniști.

Ne dorim să ai cunoștințe temeinice de drept civil, comercial, administrativ și experiență anterioară de lucru în societăți de avocatură, cu mandate diverse și importante în dosare complexe.

Activitatea constă în asigurarea asistenței şi reprezentării clientului, de la procesul de analizarea înscrisurilor și identificarea soluției legale, redactarea tuturor documentelor în dosar, într-o manieră profesionistă și eficientă şi până la asigurarea asistenței și reprezentării în fața instanțelor judecătorești.

În echipa noastră vei avea oportunitatea să îți aduci aportul în proiecte complexe din diverse industrii, lucrând cu clienți de înalt calibru.

Ca Avocat Senior Associate, vei fi implicat și în procesul de ofertare, pregătire a estimărilor, ofertelor de servicii juridice și vei avea contact direct atât cu clienții existenți cât şi cu potențiali clienți. Vei fi totodată implicat în asigurarea de coaching și mentoring pentru avocații Associate și Junior și vei avea obiective clare de performanță, bonusuri și evaluări anuale.

* În perioada imediat următoare, dat fiind pandemia de Covid 19 și măsurile restrictive impuse de Ministerul Sănătății, interviul se va putea ține și online prin teleconferinţă/ Skype/ Zoom.

EXPERIENȚĂ NECESARĂ
– peste 7 ani experiență în mandate de litigii în cadrul unor societăți de avocatură reputabile;
– abilități avansate de comunicare și scriere juridică, atât în limba română cât și în limba engleză;
– capacitate de scriere cu acuratețe, rezolvarea de probleme, loialitate, dedicație, integritate;
– gândire structurată și juridică, experiență în lucrul cu clienții și mandate internaționale, abilitatea de a-ți prioritiza și eficientiza timpul de lucru, atunci când lucrezi în proiecte cu termen de livrare urgent, focusat pe client și pe obiectivele acestuia, etică profesională, persoană adaptabilă şi flexibilă;
– cunoștințe şi abilitate de abordare eficientă a fiecărei/ui tranzacții/ dosar de la început şi până la finalizare, lucrând alături de clienții noștri, pentru a te asigura că obiectivele acestora au fost pe deplin atinse.

DESPRE PAVEL, MĂRGĂRIT & ASOCIAȚII
Echipa Pavel, Mărgărit & Asociații este formată din avocați specializați în diverse arii de practică, care oferă clienților noştri servicii juridice peste așteptări. Societatea abordează cazurile cu maxim profesionalism și dedicare, scopul final fiind atingerea obiectivelor clienților noştri, rezultatele fiind unele de excepție. Printre clienții companiei se numără multinaționale, companii autohtone cu cifra de afaceri de zeci de milioane de euro și persoane fizice reputabile, atât pe lan local cât și internațional. Proiectele de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil.
Astfel, Pavel, Mărgărit & Asociații s-a situat în acest an pe poziții de top în mai multe arii de practică în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500, cel mai prestigios ghid de firme de avocatură din lume, cu sediul în Londra. Societatea de avocatură este recunoscută totodată la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Corporate 2020. De asemenea, Pavel, Mărgărit & Asociații este singura societate de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution.

Echipă tânără, primitoare, atmosferă de lucru plăcută, seriozitate.
Aplică cu un CV și vino să ne cunoști!
Trimite CV – ul tău la adresa noastră de email: office@avocatpavel.ro
Menționează în titlul emailului poziția pentru care ai aplicat (Ex: Avocat Senior Litigii).

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 9 noiembrie 2020