3.162 citiri

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează avocaţi definitivi | Tehnologie, IT, Privacy

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ recrutează avocaţi definitivi | Tehnologie, IT, Privacy.

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ este o societate de avocaţi cu una dintre cele mai puternice practici de tehnologie, media şi telecomunicaţii, fiind cotată în eşalonul 1 al acestor practici din România.

Pentru practica noastră de tehnologie, căutăm un avocat cu experienţă de minim 2 ani, expunere sectorială în tehnologia informaţiei, servicii şi produse digitale sau tehnologii industriale, câştigată în proiecte desfăşurate pentru clienţi corporativi şi cunoştinţe excelente de limba engleză.

În echipa noastră veţi lucra pentru cele mai sonore nume la nivel mondial din sectoarele IT, servicii digitale sau tehnologie industrială, pentru companii care trec prin tranziţie la economia digitală, pentru fonduri de venture capital şi alţi investitori, precum şi pentru antreprenori cu idei inovatoare la început de drum sau afaceri în plină expansiune.

Dacă doriţi să faceţi parte din una dintre cele mai bune echipe de avocaţi de tehnologie, trimiteţi-ne aplicaţiile voastre la adresa de e-mail: [email protected]

Anunţul este valabil pentru municipiul Bucureşti.

* Anunțul expiră la data de 20 aprilie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.