2,347 citiri

RADU & ASOCIAŢII | EY Law recrutează avocați definitivi | Consultanță

EY Law

RADU & ASOCIAŢII | EY Law recrutează avocați definitivi pentru trei practici de consultanță, respectiv, pentru practica de drept bancar/finanțări/piață de capital, pentru cea de drept imobiliar și pentru cea de drept societar/M&A.

Radu & Asociații SPRL | EY Law recrutează avocați definitivi care îndeplinesc, în mod cumulativ, următoarele criterii
– 2-4 ani vechime în profesie și experiență de lucru în cadrul unei societăți de avocați;
– cunoștințe juridice temeinice în ariile de practică de interes: drept bancar/finanțări/piețe de capital, drept imobiliar și, respectiv, drept societar/M&A;
– bună cunoaștere a limbii engleze.

CUM SĂ APLICI
Așteptăm CV-urile (fără scrisori de intenție) la adresa: eylaw@ro.ey.com

DESPRE NOI
Radu & Asociații SPRL | EY Law este societatea de avocați din România care face parte din rețeaua globală EY Law, în cadrul căreia își desfășoară activitatea peste 2.100 de avocați din 82 de țări. În România, echipa Radu & Asociații SPRL | EY Law, formată din 40 de avocați, oferă atât servicii de consultanță juridică (remarcându-se în următoarele arii de practică: drept societar, drept comercial, fuziuni și achiziții, finanțări, drept imobiliar, protecția datelor cu caracter personal și dreptul muncii), cât și asistență și reprezentare în fața autorităților și instanțelor judecătorești românești și internaționale. Experiența noastră a fost recunoscută în mod constant de piață și de publicații de specialitate precum Legal 500, Which Lawyer sau Chambers & Partners.

Anunţul este valabil pentru municipiul Bucureşti.

* Anunțul expiră la data de 23 octombrie 2018