OLTEANU & PARTNERS recrutează avocaţi stagiari | Consultanţă

Olteanu & Partners

Societatea de avocatură OLTEANU & PARTNERS recrutează avocați stagiari pentru a se alătura echipei sale.

DESCRIERE
– consultanță juridică şi asistență pentru persoane juridice;
– redactare şi revizuire contracte;
– redactare opinii juridice;
– verificare legislație.

CONDIȚII
– membru al Baroului Bucureşti;
– cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu.

Colegii interesați pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: [email protected]

DESPRE OLTEANU & PARTNERS
Societatea de avocatură OLTEANU & PARTNERS a fost înființată în anul 2001 şi oferă servicii de asistență și reprezentare juridică la toate nivele de jurisdicție din România.
Aria de practică înglobează dreptul civil, dreptul penal, dreptul societar și comercial, achizițiile publice, dreptul administrativ, dreptul fiscal, insolvență și faliment, dreptul imobiliar, dreptul muncii, dreptul familiei, domeniul farmaceutic, dreptul proprietății intelectuale.
Portofoliul de clienți acoperă numeroase domenii de activitate precum medical, farmaceutic, retail, servicii, comerț, construcții etc.
Seriozitatea, confidențialitatea, profesionalismul și promptitudinea sunt principiile de bază pe care s-a construit reputația societății în cele două decenii de activitate.

Anunţul este valabil pentru municipiul Bucureşti.

Anunţul expiră la data de 8 iulie 2024

MAREȘ & MAREŞ recrutează avocat definitiv | Drept penal

MARES

MAREȘ & MAREŞ recrutează avocat definitiv pentru departamentul de Drept penal.

CERINȚE MINIME
– avocat definitiv;
– experiență profesională minim 4 ani în domeniul dreptului penal al afacerilor;
– experiență în reprezentarea în instanțe în dosare penale;
– cunoștințe avansate de limba engleză.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită un curriculum vitae însoțit de o scrisoare de intenție la adresa e-mail [email protected]

DESPRE MAREȘ & MAREŞ
Mareș & Mareș oferă servicii complexe de asistență juridică penală, acoperind întregul spectru al problemelor de drept penal cu care se confruntă clienții noștri. Atunci când aceste aspecte au o dimensiune interdisciplinară, suntem perfect poziționați, astfel încât să alcătuim echipa de avocați potrivită pentru a îndeplini obiectivele clienților noștri.

Firma noastră este cotată de mulți ani în primul eșalon de ghidul juridic londonez The Legal 500 pentru activitatea în domeniul white-collar crime din România.

Penalistul Mihai Mareș, coordonatorul firmei de avocați Mareş & Mareş, este evidențiat şi în ediția din acest an a ghidului juridic internațional Legal 500 – EMEA, în categoria “Leading individuals”, pentru practica locală de White-Collar Crime. Ghidul juridic internațional în ediția 2019 afirmă că Mihai Mareș, coordonatorul practicii de white-collar crime, este „avocatul la care trebuie să te duci, în România, pentru infracțiuni legate de criminalitatea gulerelor albe„, iar în ediția din 2020  “Mihai Mareș is a leading figure in the market”.

Mihai Mareş deţine o vastă experienţă în dosare penal-economice. Practica sa se concentrează în cea mai mare parte pe reprezentarea directorilor executivi, antreprenorilor, marilor grupuri industriale, instituţiilor financiare şi marilor companii internaţionale şi locale într-o gamă largă de domenii care implică contabilitatea, fraudele financiare şi fiscale, luarea de mită sau încălcări ale normelor de concurenţă şi de mediu.
Mihai Mareş a coordonat biroul din București al Garrigues, prestigioasă firmă internațională de avocatură de business și, după retragerea acesteia de pe piața locală, a înfiinţat, în septembrie 2011, propria casă de avocatură.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 8 iulie 2024