D&B DAVID și BAIAS recrutează avocaţi stagiari și definitivi | Litigii fiscale

D&B David si Baias

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură afiliată PricewaterhouseCoopers în România, recrutează:

– avocaţi stagiari; și
– avocați definitivi cu experienţă de 2-4 ani;

pentru a se alătura echipei de Litigii fiscale.

Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională într-un climat multinaţional în care sunt cultivate excelenţa şi spiritul de echipă, sunt rugaţi să transmită CV-ul în atenţia doamnei Steriana Albu, la adresa de e-mail: [email protected]

DESPRE D&B DAVID ŞI BAIAS
D&B David şi Baias, societatea de avocatură afiliată a PricewaterhouseCoopers în România (“D&B”), cea mai mare reţea internaţională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în reţeaua societăţilor de avocaţi corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocaţi în 85 de jurisdicţii. D&B David şi Baias este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocaţii ei, între aceştia şi clienţi şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa şi Chișinău.

D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale şi de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M&A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 28 mai 2018