GROSU & ASOCIAȚII recrutează avocat definitiv

GROSU & ASOCIATII

Bună ziua,

Pentru că ni se pare momentul potrivit să propunem o colaborare celor interesaţi, te invităm la o discuţie de aproximativ 30 de minute.

În situaţia în care eşti avocat definitiv, îţi place profesia pe care o practici şi ştii să utilizezi calculatorul la un nivel mediu de competenţă, credem că merită să ne cunoaştem. Astfel, vom avea ocazia să stăm de vorbă mai în detaliu despre posibilitatea unei colaborări reciproc avantajoase.

DESCRIEREA JOBULUI
Job-ul e simplu: rezolvăm probleme ale clienţilor făcând ceea ce ne place.

Mai concret decât atât, experinta în gestionarea Litigiilor (sau dorinţa de a o dobândi!), constituie un avantaj în contextul în care majoritatea clienţilor ne solicită, în această perioadă, relativ la astfel de subiecte. Bineînţeles, însă, că şi experienţa pe partea de Consultanţă este un atu important astfel încât o întâlnire de cunoaştere reciprocă în scopul identificării oportunităţilor de colaborare este o excelentă oportunitate de progres.

DESCRIEREA COMPANIEI
Societate de Avocaţi reprezentată de o echipă de 10 membri, specializată în asigurarea de servicii de reprezentare şi asistenţă juridică pentru societăţi comerciale.

Candidaturile depuse AICI vor fi tratate cu prioritate.

CV-urile pot fi transmise şi la adresa de e-mail: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 12 martie 2020