D&B DAVID şi BAIAS recrutează avocați definitivi | Financial Services

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură afiliată PwC în România, recrutează avocați definitivi pentru a se alătura echipei de Servicii financiare, cu o posibilă implicare și în domeniul protecției datelor personale.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCÃ URMĂTOARELE CONDIŢII GENERALE
– să fie avocați admiși în Barou, cu o experiență minimum 3 ani în consultanță juridică;
– cunoștințe solide în drept bancar și experiența practică în acest domeniu; orice experiență anterioară în domeniul protecției datelor personale, al dreptului asigurărilor sau al dreptului societar constituie de asemenea un avantaj suplimentar;
– inteligenţă, motivaţie şi perseverenţă în viitoarea carieră de avocat;
– spirit de echipă și capacități de consolidare a relațiilor, excelente capacități de comunicare, flexibil, adaptabil și proactiv;
– raționament juridic solid, dedicație, foarte bune abilități de scriere juridică, precum şi cunoștințe avansate de limba engleză.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu avantajos;
– posibilitate de dezvoltare reală din punct de vedere profesional într-un cadru de profesioniști;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivată.

Candidații interesați de o dezvoltare profesională într-un climat multinațional în care sunt cultivate excelența şi spiritul de echipă sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție, cu menţiunea “Servicii financiare”, la adresa 
[email protected] în atenția dnei. Cristina Chiriac.

DESPRE D&B DAVID şi BAIAS
D&B David şi Baias, societatea de avocatură conectată PwC în România (“D&B”), cea mai mare rețea internațională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în rețeaua societăților de avocați corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocați în 85 de jurisdicții. D&B este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocații ei, între aceștia şi clienți şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța şi Chișinău.
D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale şi de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M & A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 26 august 2022

DECALEX organizează program de practică

Dacă ești student sau masterand la drept şi eşti pasionat de legătura dintre drept şi tehnologie înscrie-te la programul de practică organizat în lunile august şi septembrie de compania DECALEX DIGITAL.

Programul de practică organizat de Decalex are ca obiectiv inițierea şi familiarizarea participanților cu domeniul protecţiei datelor, legislaţie aplicabilă, importanța vieții private ca drept fundamental.

Programul stagiului este de 4 ore/ zi, dimineața sau seara, în funcție de disponibilitatea candidaților.
Studenții interesați sunt rugați să transmită un e-mail la adresa: [email protected]

DESPRE DECALEX
Decalex Digital SRL este prima companie românească ce oferă exclusiv servicii de consultanţă în domeniul protecţiei datelor. Cu un istoric de 10 ani în domeniul protecției datelor lucrăm cu companii din toate industriile pentru a le ajuta să înţeleagă şi să respecte prevederile legale în domeniu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 26 august 2022