ŢIRIAC GROUP recrutează avocat/consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat sau consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii care stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ion Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: automotive, real-estate, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, Țiriac Group desfășoară activități în câteva domenii conexe, precum servicii de pază și protecție, property management, servicii media.

CERINŢELE PENTRU VIITORUL NOSTRU COLEG
– este avocat sau consilier juridic definitiv, are vechime în profesie de minim 5 ani (din care asistenţă juridică pentru companii minim 3 ani);
– a participat la implementarea proiectelor în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– are abilităţi analitice şi de sinteză, intuiţie şi imaginaţie bazată pe cunoaştere;
– are capacitatea de a aplica logica juridică;
– persoană proactivă cu dorinţa de perfecţionare juridică, determinare, implicare, capacitate de înţelegere a afacerilor şi fluxurilor de date;
– îşi doreşte să înveţe şi să se dezvolte în mod continuu, dar are şi puterea de a solicita sau accepta sprijin sau de a spune „nu ştiu”;
– are capacitatea de a lucra în echipă, este o persoană flexibilă, comunicativă, relaţionează foarte bine cu oamenii şi se adaptează uşor modului de lucru; este responsabilă, conştiincioasă şi dedicată; îşi respectă profesia;
– are experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea entităţilor juridice, indiferent de forma lor de organizare;
– are cunoştinţe IT, Microsoft Office, program legislativ, internet;
– are capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent, de a-şi asuma răspunderi cu orientarea spre rezultat şi de a identifica noi soluţii;
– îşi poate gestiona eficient timpul şi priorităţile, poate anticipa şi evalua consecinţele propriilor soluţii profesionale.

DESCRIEREA COLABORĂRII
– persoană capabilă să propună, să implementeze şi să contribuie la îmbunătăţirea măsurilor tehnice şi organizatorice pentru protecţia datelor cu caracter personal, conform cu Regulamentul general de protecţia a datelor nr. 679/2016 (EU) şi legislaţia naţională, pentru entităţi diferite şi în diverse arii de business (analiză şi elaborare documente: politici, proceduri, informări persoane vizate, acorduri între operatori, LIA, DPIA, altele);
– persoană care deţine suficiente cunoştinţe juridice şi în domeniul protecţiei datelor pentru consilierea şi instruirea conducerii entităţilor şi angajaţilor cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– persoană care să preia integral respectarea principiilor protecţiei datelor, inclusiv cu: actualizarea permanentă a registrului inventar de date, verificarea planului de conformare şi actualizarea permanentă a informărilor destinate persoanelor vizate, dar şi a măsurilor implementate, potrivit cerinţelor companiilor.

Ca viitor colaborator, va primi sprijin pentru acomodare şi activitatea curentă, cunoaşterea modului de lucru şi a partenerilor/colaboratorilor.
Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane@tiriacgroup.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 octombrie 2022

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Senior Associate | Technology, IP & Data privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking a Senior Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest office with:
– 3-5 years of professional experience with focus on Technology, IP and Data Privacy;
– additional expertise in other fields of law (e.g. regulatory and compliance)could be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements;
– dynamic and supportive work environment;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– continuous coaching & mentorship;
– a fast paced environment and an extraordinary team with great mentoring opportunities.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 20 octombrie 2022

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking an Associate | Technology, IP & Data privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking an Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest.

WE ARE LOOKING FOR A PURPOSE DRIVEN PERSON WHO HAS
– 0-1 years of professional experience;
– previous expertise in Technology, IP and Data Privacy would be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– the chance to work in a professional environment, exceptional opportunities for career growth, as well as a strong learning and development culture;
– fast paced environment and a diverse team with great mentoring opportunities;
– attractive remuneration package;
– a combination of great jobs to work on;
– great colleagues to work with;
– relevant professional development and training;
– flexible workplace and work environment.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 20 octombrie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa office@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba engleză- nivel mediu/avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 22 septembrie 2022

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat/consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat sau consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii care stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ion Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: automotive, real-estate, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, Țiriac Group desfășoară activități în câteva domenii conexe, precum servicii de pază și protecție, property management, servicii media.

CERINŢELE PENTRU VIITORUL NOSTRU COLEG
– este avocat sau consilier juridic definitiv, are vechime în profesie de minim 5 ani (din care asistenţă juridică pentru companii minim 3 ani);
– a participat la implementarea proiectelor în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– are abilităţi analitice şi de sinteză, intuiţie şi imaginaţie bazată pe cunoaştere;
– are capacitatea de a aplica logica juridică;
– persoană proactivă cu dorinţa de perfecţionare juridică, determinare, implicare, capacitate de înţelegere a afacerilor şi fluxurilor de date;
– îşi doreşte să înveţe şi să se dezvolte în mod continuu, dar are şi puterea de a solicita sau accepta sprijin sau de a spune „nu ştiu”;
– are capacitatea de a lucra în echipă, este o persoană flexibilă, comunicativă, relaţionează foarte bine cu oamenii şi se adaptează uşor modului de lucru; este responsabilă, conştiincioasă şi dedicată; îşi respectă profesia;
– are experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea entităţilor juridice, indiferent de forma lor de organizare;
– are cunoştinţe IT, Microsoft Office, program legislativ, internet;
– are capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent, de a-şi asuma răspunderi cu orientarea spre rezultat şi de a identifica noi soluţii;
– îşi poate gestiona eficient timpul şi priorităţile, poate anticipa şi evalua consecinţele propriilor soluţii profesionale.

DESCRIEREA COLABORĂRII
– persoană capabilă să propună, să implementeze şi să contribuie la îmbunătăţirea măsurilor tehnice şi organizatorice pentru protecţia datelor cu caracter personal, conform cu Regulamentul general de protecţia a datelor nr. 679/2016 (EU) şi legislaţia naţională, pentru entităţi diferite şi în diverse arii de business (analiză şi elaborare documente: politici, proceduri, informări persoane vizate, acorduri între operatori, LIA, DPIA, altele);
– persoană care deţine suficiente cunoştinţe juridice şi în domeniul protecţiei datelor pentru consilierea şi instruirea conducerii entităţilor şi angajaţilor cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– persoană care să preia integral respectarea principiilor protecţiei datelor, inclusiv cu: actualizarea permanentă a registrului inventar de date, verificarea planului de conformare şi actualizarea permanentă a informărilor destinate persoanelor vizate, dar şi a măsurilor implementate, potrivit cerinţelor companiilor.

Ca viitor colaborator, va primi sprijin pentru acomodare şi activitatea curentă, cunoaşterea modului de lucru şi a partenerilor/colaboratorilor.
Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane@tiriacgroup.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 septembrie 2022

D&B DAVID şi BAIAS recrutează avocați definitivi | Financial Services

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură afiliată PwC în România, recrutează avocați definitivi pentru a se alătura echipei de Servicii financiare, cu o posibilă implicare și în domeniul protecției datelor personale.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCÃ URMĂTOARELE CONDIŢII GENERALE
– să fie avocați admiși în Barou, cu o experiență minimum 3 ani în consultanță juridică;
– cunoștințe solide în drept bancar și experiența practică în acest domeniu; orice experiență anterioară în domeniul protecției datelor personale, al dreptului asigurărilor sau al dreptului societar constituie de asemenea un avantaj suplimentar;
– inteligenţă, motivaţie şi perseverenţă în viitoarea carieră de avocat;
– spirit de echipă și capacități de consolidare a relațiilor, excelente capacități de comunicare, flexibil, adaptabil și proactiv;
– raționament juridic solid, dedicație, foarte bune abilități de scriere juridică, precum şi cunoștințe avansate de limba engleză.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu avantajos;
– posibilitate de dezvoltare reală din punct de vedere profesional într-un cadru de profesioniști;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivată.

Candidații interesați de o dezvoltare profesională într-un climat multinațional în care sunt cultivate excelența şi spiritul de echipă sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție, cu menţiunea “Servicii financiare”, la adresa 
cristina.chiriac@david-baias.ro în atenția dnei. Cristina Chiriac.

DESPRE D&B DAVID şi BAIAS
D&B David şi Baias, societatea de avocatură conectată PwC în România (“D&B”), cea mai mare rețea internațională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în rețeaua societăților de avocați corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocați în 85 de jurisdicții. D&B este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocații ei, între aceștia şi clienți şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța şi Chișinău.
D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale şi de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M & A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 26 august 2022

DECALEX organizează program de practică

Dacă ești student sau masterand la drept şi eşti pasionat de legătura dintre drept şi tehnologie înscrie-te la programul de practică organizat în lunile august şi septembrie de compania DECALEX DIGITAL.

Programul de practică organizat de Decalex are ca obiectiv inițierea şi familiarizarea participanților cu domeniul protecţiei datelor, legislaţie aplicabilă, importanța vieții private ca drept fundamental.

Programul stagiului este de 4 ore/ zi, dimineața sau seara, în funcție de disponibilitatea candidaților.
Studenții interesați sunt rugați să transmită un e-mail la adresa: office@decalex.ro

DESPRE DECALEX
Decalex Digital SRL este prima companie românească ce oferă exclusiv servicii de consultanţă în domeniul protecţiei datelor. Cu un istoric de 10 ani în domeniul protecției datelor lucrăm cu companii din toate industriile pentru a le ajuta să înţeleagă şi să respecte prevederile legale în domeniu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 26 august 2022

FILIP & COMPANY recrutează avocat definitiv

Ești un avocat pasionat de GDPR?

FILIP & COMPANY recrutează avocat definitiv. Află și tu dacă ești colegul/colega care ne lipsește și care ar întregi echipa noastră.

Uite pe cine căutam: un coleg/ă cu experiență de 2-3 ani în practici precum data protection, contracte comerciale, protecția consumatorului sau alte arii de dreptul afacerilor, interesat/ă să lucreze în cadrul unei echipe dinamice, cu proiecte de anvergură, într-un mediu profesional, dar mai ales prietenos.

Așteptăm aplicația ta la join@filipandcompany.com

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunţul expiră la data de 10 august 2022

D&B DAVID şi BAIAS recrutează avocați | Data protection

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură conectată PwC România, recrutează avocați pentru a se alătura echipei de Data protection, cu o posibilă implicare și în domeniul serviciilor financiare.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCÃ URMĂTOARELE CONDIŢII GENERALE
– să fie avocați admiși în Barou, cu o experiență de până la 3 ani în consultanță juridică;
– cunoștințe solide în materia protecției datelor cu caracter personal și experiență practică de 2-3 ani în verificarea conformității și implementarea programelor de conformare; orice experiență anterioară în domeniul serviciilor financiare (drept bancar) sau al dreptului societar constituie un avantaj suplimentar;
– inteligenţă, motivaţie şi perseverenţă în viitoarea carieră de avocat;
– spirit de echipă și capacități de consolidare a relațiilor, excelente capacități de comunicare, flexibil, adaptabil și proactiv;
– raționament juridic solid, dedicație, foarte bune abilități de scriere juridică, precum și cunoștințe avansate de limba engleză.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu avantajos;
– posibilitate de dezvoltare reală din punct de vedere profesional într-un cadru de profesioniști;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivată.

Candidații interesați de o dezvoltare profesională într-un climat multinațional în care sunt cultivate excelența şi spiritul de echipă sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție, cu mențiunea “Data protection”, la adresa cristina.chiriac@david-baias.ro în atenția dnei. Cristina Chiriac.

DESPRE D&B DAVID şi BAIAS
D&B David şi Baias, societatea de avocatură conectată PwC în România (“D&B”), cea mai mare rețea internațională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în rețeaua societăților de avocați corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocați în 85 de jurisdicții. D&B este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocații ei, între aceștia şi clienți şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța şi Chișinău.
D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale şi de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M&A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 25 iulie 2022

NNDKP is recruiting lawyer | Data protection

NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN is recruiting lawyer | Data Protection.

We are looking for talented and highly-motivated lawyers with a strong professional background, communication and analytical skills, ready to embark on a great career as leading environment lawyers, and be part of some very exciting and ground-breaking projects.

Our team designs and deploys commercially sound and „ready-to-roll” legal strategies that prevent or mitigate our clients’ exposure to increasingly stringent environment law matters.

We guide the entire range of commercial entities, and not only from visibly polluting industries, but also isolate and deal with real concerns that may be set out by regulations and policies related to compliance and operational risks faced during regular business or transactional projects.

REQUIREMENTS
– 2-3 years of professional experience;
– involvement in projects with environmental and regulatory matters and/or data protection component is a plus;
– very good knowledge of civil and administrative law;
– very good command of English; an additional foreign language is a plus;
– experience in data protection and privacy matters is a plus;
– pro-active attitude, team player.

If you are interested in joining a successful team, please enter your resume to our Career page on the website or send your resume to our HR Director at: Ruxandra.Teodorescu@nndkp.ro
If this role isn’t quite right for you but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) is a pioneer of business law in Romania.

For over 30 years, our team has contributed to myriads of deals and projects in Romania, helping corporations, financial institutions, private equity funds and entrepreneurs from diverse industries move forward with their business initiatives.

Over 140 lawyers & tax & IP counsellors, supported by 70 business services professionals, working in Bucharest and our regional offices, offer integrated legal and tax advice across virtually all industry sectors, including in innovative and niche sectors.

A 6 time winner of the “Law Firm of the Year in Romania” award by Chambers Europe – an extraordinary performance on this market, NNDKP represents Romania in some of the most prestigious international professional networks – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – and is a founding member of SEE Legal, having also established strong connections with leading international law firms.

Today, NNDKP is an entrepreneurial success story whose narrative thread follows natural evolution, adapted to the dynamics of the Romanian business environment. We invite you to watch our story in a video that captures our evolution and celebrates our achievements, available here. To learn more about us, please visit our LinkedIn profile. For more information about our Environment and Data protection Practice, please visit https://www.nndkp.ro/what-we-do/legal-counseling/data-protection/ and https://www.nndkp.ro/what-we-do/legal-counseling/environment/.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 22 iunie 2022

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Managing Associate | Technology, IP & Data privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking an Experienced lawyer to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest office with:
– at least 5 years of professional experience with focus on Technology, IP and Data Privacy;
– additional expertise in other fields of law (e.g. regulatory and compliance) will be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements;
– dynamic and supportive work environment;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– continuous coaching & mentorship;
– working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 17 iunie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/ profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba engleză – nivel mediu/ avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectiva protectiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 13 iunie 2022

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer ( associate or senior ) willing to join our Data Protection practice.

The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– at least 3 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills ( MS Office );
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter ( in English ) to the following e-mail address: hr@tuca.ro by April 30st, 2022.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 12 mai 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală / profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer / compliance officer / jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa / cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba Engleza- nivel mediu / avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validezi din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 9 mai 2022

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer ( associate or senior ) willing to join our Data Protection practice.
The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– at least 3 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills ( MS Office );
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter ( in English ) to the following e-mail address: hr@tuca.ro by March 31st, 2022.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 11 aprilie 2022

SUCIU – Employment and Data Protection Lawyers is looking for a Senior Associate

SUCIU – Employment and Data Protection Lawyers is looking for a Senior Associate | Employment & Data Protection.

Are you passionate about employment law and GDPR? Willing to think outside the box? Eager to work in a relaxed environment where trust replaces micromanagement?

Then make sure you send your CV to: info@suciu-employmentlaw.ro

We are hiring a senior associate with 5 to 8 years of experience in employment law and/or data protection and full professional proficiency in English. Strong German skills are a plus.

You will be advising clients in Romania and the United Arab Emirates, while working in a Hybrid Work Model (in-office and remote work) from Bucharest and Dubai.

We can’t wait to welcome you in our team!

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 30 martie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie buna de dezvoltare personala / profesionala, intrucat vei lucra cot la cot cu antreprenori si consultanti smart, cat si cu clienti din multiple domenii.

Daca esti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tau.

PE CINE CAUTAM
– studii in domeniul juridic finalizate;
– experienta relevanta in functia de data protection officer / compliance officer / jurist de minim 6 luni
– constituie un avantaj experie ta / cunostintele in IT; ( cumulate pentru functiile mentionate anterior );
– cunostinte avansate de legislatie privind protectia datelor cu caracter personal ( Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– cunostinte operare PC ( Microsoft Office ) si de realizare a prezentarilor;
– limba engleza- nivel mediu / avansat, scris si vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simt de raspundere, capabil sa lucreze eficient;
– abilitati de analiza si sinteza;
– impartialitate;
– fire analitica pentru a identifica riscuri la nivelul activitatii unei companii si de a propune masuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilitati de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, initiativa, atitutidine pozitiva;
– experienta in administrarea comunicarii profesionale cu consultantii externi, autoritatile de supraveghere si institutii publice.

CE VA FACE
– ofera consultanta si suport in procesele de evaluare si implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de imbunatatire a proceselor din activitate; evalueaza riscurile la care poate fi supusa compania in activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizeaza si verifica conformitatea operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizeaza respectarea prevederilor GDPR, a altor dispozitii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protectia datelor si a politicilor companiei în ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilitatilor si actiunile necesare si de formare a personalului implicat in operatiunile de prelucrare, precum si auditurile aferente;
– redacteaza contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifica si validezi din perspectiva protectiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaboreaza inventarul si detine un registru al operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societatii;
– informeaza, consiliaza și emite recomandări in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal;
– implementeaza si monitorizeaza cerintele impuse cu privire la protectia datelor cu caracter personal;
– participa in mod activ la realizarea evaluarilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 30 martie 2022

D&B DAVID şi BAIAS recrutează avocați | Data protection

D&B David si Baias

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură afiliată PwC în România, recrutează avocați a se alătura echipei de Data protection, cu o posibilă implicare și în domeniul serviciilor financiare.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCÃ URMĂTOARELE CONDIŢII GENERALE
– să fie avocaţi admişi în Barou, cu o experienţă de până la 3 ani în consultanţă juridică;
– cunoştinţele solide în materia protecţiei datelor cu caracter personal şi experienţă practică de 2-3 ani în verificarea conformităţii şi implementarea programelor de conformare. Orice experiență anterioară în domeniul serviciilor financiare ( drept bancar ) sau al dreptului societar constituie un avantaj suplimentar;
– inteligenţă, motivaţie şi perseverenţă în viitoarea carieră de avocat;
– spirit de echipă și capacități de consolidare a relațiilor, excelente capacități de comunicare, flexibil, adaptabil și proactiv;
– raționament juridic solid, dedicație, foarte bune abilități de scriere juridică, precum si cunoștințe avansate de limba engleză.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu avantajos;
– un loc de muncă stabil într-o companie multinaţională de prestigiu;
– posibilitate de dezvoltare reală din punct de vedere profesional într-un cadru de profesioniști;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivată.

Candidații interesați de o dezvoltare profesională într-un climat multinațional în care sunt cultivate excelența şi spiritul de echipă sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție cu menţiunea “Data protection” la adresa cristina.chiriac@david-baias.ro în atenția doamnei Cristina Chiriac.

DESPRE D&B DAVID şi BAIAS
D&B David şi Baias, societatea de avocatură afiliată a PricewaterhouseCoopers în România (“D&B”), cea mai mare rețea internațională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în rețeaua societăților de avocați corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocați în 85 de jurisdicții. D&B David şi Baias este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocații ei, între aceștia şi clienți şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța şi Chișinău.
D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale şi de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M & A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 23 martie 2022

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii care stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ion Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: automotive, real-estate, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, Țiriac Group desfășoară activități în câteva domenii conexe, precum servicii de pază și protecție, property management, servicii media.

CERINŢELE PENTRU VIITORUL NOSTRU COLEG
– este avocat sau consilier juridic definitiv, are vechime în profesie de minim 5 ani (din care asistenţă juridică pentru companii minim 3 ani);
– a participat la implementarea proiectelor în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– are abilităţi analitice şi de sinteză;
– are capacitatea de a aplica logica juridică;
– persoană proactivă, are curiozitate juridică, determinare, implicare, capacitate de înţelegere a afacerilor şi fluxurilor de date;
– îşi doreşte să înveţe şi să se dezvolte în mod continuu, dar are şi puterea de a solicita sau accepta sprijin sau de a spune „nu ştiu”;
– are capacitatea de a lucra în echipă, este o persoană flexibilă, comunicativă, relaţionează foarte bine cu oamenii şi se adaptează uşor modului de lucru; este responsabilă, conştiincioasă şi dedicată; îşi respectă profesia;
– are experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea entităţilor juridice, indiferent de forma lor de organizare;
– are cunoştinţe IT; Microsoft Office, program legislativ, internet;
– are capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent, de a-şi asuma răspunderi cu orientarea spre rezultat şi de a identifica noi soluţii;
– îşi poate gestiona eficient timpul şi priorităţile, poate anticipa şi evalua consecinţele propriilor soluţii profesionale.

DESCRIEREA COLABORĂRII
– persoană capabilă să propună, să implementeze şi să contribuie la îmbunătăţirea măsurilor tehnice şi organizatorice pentru protecţia datelor cu caracter personal, conform cu Regulamentul general de protecţia a datelor nr. 679/2016 (EU) şi legislaţia naţională, pentru entităţi diferite şi în diverse arii de business (analiză şi elaborare documente: politici, proceduri, informări persoane vizate, acorduri între operatori, LIA, DPIA, altele);
– persoană care deţine suficiente cunoştinţe juridice şi în domeniul protecţiei datelor pentru consilierea şi instruirea conducerii entităţilor şi angajaţilor cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor.
– persoană care să preia integral respectarea principiilor protecţiei datelor, inclusiv cu: actualizarea permanentă a registrului inventar de date, verificarea planului de conformare şi actualizarea permanentă a informărilor destinate persoanelor vizate, dar şi a măsurilor implementate, potrivit cerinţelor companiilor.

Ca viitor colaborator, vei primi sprijin pentru acomodare şi activitatea curentă, cunoaşterea modului de lucru şi a partenerilor / colaboratorilor.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane@tiriacgroup.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 martie 2022

SIMION & BACIU is looking for an associate lawyer

An exciting opportunity has come up! We are expanding our enthusiastic team and we want a new colleague to join our practices of CONSUMER PROTECTION & ADVERTISING and DATA PRIVACY & PERSONAL DATA PROCESSING!

We are currently seeking an associate lawyer to join our Consumer Protection & Advertising and Data Privacy & Personal Data Processing Practices in our Bucharest office.

WHO WE ARE
We are an intellectual powerhouse providing the best combination of legal advice, business savvy and humanness.
Our services cover various practice areas, namely: intellectual property, technology and media, life sciences, gaming and gambling, corporate & M&A, consumer protection and advertising, data privacy and personal data processing, dispute resolution.

THE ROLE
This is a great opportunity to join our enthusiastic law firm with an outstanding reputation in several areas including consumer protection, advertising, technology and data protection.
Our team has been awarded several distinctions by reputable international and local directories, being recognized throughout the years as the go-to law firm in Romania for intellectual property, gambling and related regulatory matters.
You will enjoy working with the most important names in the various industries worldwide, international law firms from Europe, USA and Asia as well as trade associations.
As part of our team, you will have the opportunity to be closely involved in projects regarding essential legislative developments in areas of interests for our clients, by constantly working within the specialized work groups in relevant organizations and associations in the industries of interest.
You will have control over your career and enjoy a truly forward-thinking working environment. The position represents an outstanding opportunity for the right individual with excellent prospects for long term progression.

MAIN RESPONSIBILITIES INCLUDE
– rendering legal advice and drafting analysis on a broad spectrum of matters with respect to aspects of consumers protection and advertising as well as personal data processing and data breaches;
– reviewing and preparing legal documents to be used by the clients in relation with the consumers (including general or specific Terms & Conditions, guarantee certificates etc.);
– reviewing and/or preparing commercial agreements governing the activities performed by the clients within the Romanian market, focus being placed on the specificities of the retail industry in Romania;
– representing clients in front of the national authorities in the fields of relevance;
– research of legislation as well as business and technological trends that are of interest for the industries covered by our practices.

THE CANDIDATE – KEY REQUIREMENTS
– member of the Bar Association with at least 1-2 years of professional experience;
– strong command of the law in a wide spectrum of commercial legal matters;
– prior experience in consumer protection, data privacy or other regulated industries is an advantage, but not mandatory;
– solid knowledge of MS Word, Excel, Power Point and Outlook applications;
– strong written and verbal communications skills in Romanian and English, and ability to interact with various departments and levels of management. Other foreign language skills are a plus;
– critical thinking, initiative, and ability to work independently, take ownership, and use judgment and discretion to address issues without supervision;
– attention to detail and accuracy;
– sharp sense of priorities and good time management;
– ability to react quickly and make the right decisions;
– business savvy with a genuine interest in new technologies and the retail sector;
– team player;
– efficient and able to act with calmness under pressure.

WHAT WE OFFER
– competitive remuneration and annual bonus based on performance;
– opportunity to join a friendly, dynamic, and expanding team;
– opportunity to grow within a highly skilled and quality driven company;
– opportunity to participate at local and international conferences;
– mentoring from lawyers with strong experience and recognition in commercial law areas;
– downtown office location;
– medical insurance package.

In order to apply for this position, please send your CV at: hr@simionbaciu.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 7 martie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CAUTAM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba engleză- nivel mediu/avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi valideaza din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 9 februarie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CAUTAM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţă/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba Engleza- nivel mediu/avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire său eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– nonitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi valideaza din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 6 ianuarie 2022

D&B DAVID şi BAIAS recrutează avocați stagiari | Financial services & Data protection

D&B David si Baias

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură conectată PwC în România, recrutează avocat stagiar pentru a se alătura practicii de consultanță, în grupul Financial Services & Data Protection.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCÃ URMĂTOARELE CONDIŢII GENERALE
– avocat colaborator, proaspăt admis în Baroul Bucureşti sau cu 1-2 ani vechime;
– deține cunoștințe solide de drept civil și drept comercial;
– deține cunoștințe avansate de limba engleză (minimum nivel C1);
– abilități de comunicare și capacitate de integrare într-un colectiv;
– deschidere şi disponibilitate spre un progres continuu;
– dă dovadă de acuratețe în redactare;
– capacitate de concentrare şi orientare către obiective şi sarcini;
– perseverență, responsabilitate şi integritate.

OPORTUNITĂŢI
– posibilitatea de a lucra pentru proiecte de anvergură;
– posibilitate de dezvoltare din punct de vedere profesional într-un ritm accelerat;
– oportunitatea de a lucra într-un mediu prietenos, dinamic, alături de o echipă motivată.

Candidații interesați de o dezvoltare profesională într-un climat multinațional în care sunt cultivate excelența şi spiritul de echipă sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție, în atenția dnei. Cristina Chiriac, la adresa: cristina.chiriac@david-baias.ro

DESPRE D&B DAVID ŞI BAIAS
D&B David şi Baias, societatea de avocatură conectată PricewaterhouseCoopers în România (“D&B”), cea mai mare rețea internațională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în rețeaua societăților de avocați corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocați în 85 de jurisdicții. D&B David şi Baias este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocații ei, între aceștia şi clienți şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța şi Chișinău.
D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale şi de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M & A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 6 decembrie 2021

ANTICO & PARTNERS recrutează avocat definitiv

Cu o experiența internațională, Societatea Civilă de Avocați ANTICO & PARTNERS își extinde echipa și recrutează un avocat definitiv în domeniul bancar, regulatory, compliance.

CERINŢE
– avocat definitiv, membru al Baroului Bucureşti;
– cu minim 1 an experiență practică în domeniul bancar (experiența privind activitatea IFN-urile este considerată un avantaj);
– cunoștințe teoretice și practice temeinice de drept societar, contracte între și pentru profesioniști, drept civil, protecția datelor cu caracter personal, regulatory, compliance;
– să fie o persoană deschisă, creativă, pro-activă și cu spirit de echipă;
– capacitate de lucru în echipă, eficienţă, adaptabilitate şi responsabilitate;
– abilitatea de a prioritiza şi eficientiza timpul de lucru şi de a respecta termenele prestabilite;
– bun cunoscător al limbii engleze (scris şi vorbit);
– cunoaşterea limbii italiene poate constitui un avantaj.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de email office@antico.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 22 noiembrie 2021

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DE AVOCAŢI MITEL & ASOCIAŢII!

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi.

CĂUTĂM AVOCAŢI DEFINITIVI CARE ÎNDEPLINESC URMĂTOARELE CRITERII
– membri ai Baroului Bucureşti;
– experienţă profesională de 2-4 ani dobândită în cadrul unei societăţi de avocaţi în aria Corporate & Commercial;
– cunoştinţe solide în drept civil și comercial. Experienţa în Real Estate sau în domenii reglementate, cum ar fi protecţia datelor cu caracter personal, drept bancar/ finanţări sau dreptul concurenţei reprezintă un avantaj;
– cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat;
– cunoştinţe avansate de operare PC.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu motivant;
– desfăşurarea activităţii pe baza unei relaţii de colaborare stabilă, de lungă durată, într-o societate de avocatură de prestigiu;
– posibilitate de specializare în domenii de nişă ale dreptului;
– posibilitate de dezvoltare într-un mediu profesionist;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivantă.

Candidaţii interesaţi sunt rugaţi să transmită CV-urile la adresa: office@mitelpartners.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 18 octombrie 2021

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer willing to join our Data Protection practice.

The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– min. 4 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills (MS Office);
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter (in English) to the following e-mail address: hr@tuca.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 13 octombrie 2021

ONV LAW recrutează avocat definitiv | Data Protection

ONV LAW recrutează avocat definitiv, cu experiență relevantă de minim 2 ani în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

CE NE DORIM DE LA TINE
– să ai cunoștințe temeinice în materia protecției datelor cu caracter personal și experiență în gestionarea de proiecte complexe pentru clienți multinaționali;
– să ai fluență în limba engleză;
– capacitate bună de analiză și atenție la detalii;
– proactivitate și spirit de echipă;
– disponibilitatea pentru a efectua deplasări, atât în țară, cât și în străinătate;
– experiența în domenii precum corporate, M&A și cunoașterea oricărei alte limbi străine constituie un avantaj.

Vei într-un mediu prietenos, cu o echipă dinamică și orientată spre rezultate, care consiliază preponderent clienți privați români și internaționali, într-o varietate de sectoare industriale.

OPORTUNITĂȚI
– posibilitate de dezvoltare din punct de vedere profesional;
– loc de muncă stabil într-o echipă care valorizează parteneriatele de lungă durată;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă care prețuiește echilibrul dintre viața profesională și viața personală.

Îi rugăm pe cei interesați să trimită un Curriculum Vitae însoțit de o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: office@onvlaw.ro
Doar candidații selectați vor fi contactați pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 25 august 2021

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer willing to join our Data Protection practice. The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– min. 4 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills (MS Office);
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter (in English) to the following e-mail address: hr@tuca.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 20 august 2021

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat/ consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

CANDIDATUL IDEAL
– minim 5 ani vechime în profesia juridică, din care minim 1 an în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– persoană cu experienţă în domeniul corporatist, familiarizată cu organizarea şi funcţionarea entităţilor cu obiect de activitate distinct;
– cunoscător al limbii engleze;
– cu abilităţi tehnice IT necesare pentru activitatea de protecţie a datelor;
– să fi absolvit un curs de specializare acreditat de Autoritatea Naţionala pentru Calificări, iar dacă acesta a fost susţinut de PwC’s Academy – reprezintă un avantaj; se acceptă şi alte certificări, calificări obţinute în acest domeniu;
– este important să aibă abilităţi foarte bune de organizare, comunicare şi relaţionare cu oamenii, cumulat cu capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent şi de a-şi asuma răspunderi proprii, stabilindu-şi priorităţile.

RESPONSABILITĂŢILE
– acordă consultanţă pentru aplicarea planului de conformare propriu al fiecărei companii din Ţiriac Group;
– elaborează personalizat măsurile conform cu Regulamentul general de protecţie a datelor nr. 679/2016 (EU) (RGPD), pentru entităţi diferite, cu organizări diferite şi obiect de activitate distinct;
– se implică activ în procesul de conformare RGPD;
– acordă sprijin responsabilului cu protecţia datelor;
– consiliază conducerea entităţilor şi angajaţii cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– coordonează managementul respectării principiilor RGPD de către entităţile juridice.

Persoanele interesate pot trimite CV-urile pe adresa: resurse.umane@tiriacgroup.ro
Persoanele selecţionate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 9 august 2021

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DE AVOCAŢI MITEL & ASOCIAŢII!

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi cu experienţă în următoarele domenii:

– Corporate & Commercial;
– Employment;
– Protecţia datelor cu caracter personal (GDPR).

CERINŢE
– limba engleză la nivel avansat (scris/ vorbit);
– cunoştinţe avansate de operare PC.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu lunar avantajos şi motivant;
– loc de muncă stabil într-o societate de avocatură de prestigiu;
– posibilitate de specializare în domenii de nişă ale dreptului;
– posibilitate de dezvoltare din punct de vedere profesional alături de profesionişti;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivantă.

Candidaţii interesaţi sunt rugaţi să transmită CV-urile la adresa: office@mitelpartners.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 4 august 2021

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat/ consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

CANDIDATUL IDEAL
– minim 5 ani vechime în profesia juridică, din care minim 1 an în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– persoană cu experienţă în domeniul corporatist, familiarizată cu organizarea şi funcţionarea entităţilor cu obiect de activitate distinct;
– cunoscător al limbii engleze;
– cu abilităţi tehnice IT necesare pentru activitatea de protecţie a datelor;
– să fi absolvit un curs de specializare acreditat de Autoritatea Naţionala pentru Calificări, iar dacă acesta a fost susţinut de PwC’s Academy – reprezintă un avantaj; se acceptă şi alte certificări, calificări obţinute în acest domeniu;
– este important să aibă abilităţi foarte bune de organizare, comunicare şi relaţionare cu oamenii, cumulat cu capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent şi de a-şi asuma răspunderi proprii, stabilindu-şi priorităţile.

RESPONSABILITĂŢILE
– acordă consultanţă pentru aplicarea planului de conformare propriu al fiecărei companii din Ţiriac Group;
– elaborează personalizat măsurile conform cu Regulamentul general de protecţie a datelor nr. 679/2016 (EU) (RGPD), pentru entităţi diferite, cu organizări diferite şi obiect de activitate distinct;
– se implică activ în procesul de conformare RGPD;
– acordă sprijin responsabilului cu protecţia datelor;
– consiliază conducerea entităţilor şi angajaţii cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– coordonează managementul respectării principiilor RGPD de către entităţile juridice.

Persoanele interesate pot trimite CV-urile pe adresa: resurse.umane@tiriacgroup.ro
Persoanele selecţionate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 22 iunie 2021

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi | Corporate & commercial

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DE AVOCAŢI MITEL & ASOCIAŢII!

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi pentru a se alătura Departamentului Corporate & Commercial.

CĂUTĂM AVOCAT DEFINITIV CARE ÎNDEPLINEŞTE URMĂTOARELE CRITERII
– are experienţă profesională de 2-5 ani dobândită în cadrul unei societăţi de avocaţi în aria Corporate & Commercial;
– are cunoştinţe solide în drept civil și comercial. Experienţa în domenii reglementate, cum ar fi protecţia datelor cu caracter personal, drept bancar/ finanţări sau dreptul concurenţei reprezintă un avantaj;
– cunoaşte limba engleză la nivel avansat (scris/ vorbit);
– are cunoştinţe avansate de operare PC.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu lunar avantajos şi motivant;
– loc de muncă stabil într-o societate de avocatură de prestigiu;
– posibilitate de specializare în domenii de nişă ale dreptului;
– posibilitate de dezvoltare din punct de vedere profesional alături de profesionişti;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivantă.

Candidaţii interesaţi sunt rugaţi să transmită CV-urile la adresa: office@mitelpartners.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 14 iunie 2021

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ compliance officer/ jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/ cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba Engleză – nivel mediu/ avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectivă protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 14 iunie 2021

SIOUFAS & COLABORATORII is recruiting a definitive lawyer

SIOUFAS & COLABORATORII is recruiting a definitive lawyer with 5-10 years practical experience in providing legal advice.

JOB REQUIREMENTS
– areas of expertise: Consultancy (Banking/ NFI’s, Corporate and M&A, Regulatory, Personal Data Protection, Labor, Tax);
– have Excellent writing and communication skills in English (any other foreign language is an advantage);
– proactive attitude and positive to work;
– efficient, flexible, team worker and adaptable;
– excellent research and commitment to client service;
– computer skills (MS Office, Excel).

WE OFFER
– competitive reward system;
– modern and friendly work environment;
– growing opportunities in an international law firm.

Those interested can send their CV in English to: hr@sioufaslaw.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 14 iunie 2021

VOICU & FILIPESCU is looking for mid-level business lawyers

VOICU & FILIPESCU is looking for mid-level business lawyers, 3 to 6 years from Bar admission.

Apart from general commercial and corporate experience, our new colleague should have a solid track record in commercial litigation and data protection practice.

Our ideal candidate has strong professional knowledge and creative thinking. He/she is a good team player, capable to handle multiple tasks.

If you are interested in joining our amazing team, please send us your CV and cover letter in English at: careers@vf.ro

We look forward to receiving your applications and welcome you in our team. Thank you for understanding that only selected candidates will be contacted.

You can find detailed information on the processing of your personal data in our privacy policy at: www.vf.ro/privacy-policy/

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 28 mai 2021

GRECU & ASOCIAȚII recrutează avocați mid level

GRECU & ASOCIAȚII este o societate de avocați ce oferă servicii juridice complete, care includ atât servicii de consultanță juridică, cât şi reprezentare în faţa OSIM şi în fața instanțelor de judecată.

Recrutăm avocaţi mid level (cu cel puţin 2 ani de experienţă în domeniul juridic), având 2 posturi deschise, unul pentru un avocat axat pe consultanţă (dreptul publicităţii, dreptul concurenţei, GDPR) şi unul pentru un avocat pe domeniul comercial (inclusiv instanţă).

OFERIM
– echipă prietenoasă, pregătită temeinic, care înţelege echilibrul dintre viața profesională și viața personală;
– dezvoltarea profesională prin susţinerea colaboratorilor în a publica articole şi cărţi;
– cursuri şi traininguri;
– birou în zona Primăverii.

CE URMEAZĂ SĂ FACI ÎN CADRUL ECHIPEI
– interacţionezi cu mai multe domenii din dreptul afacerilor;
– reprezinţi clienţi din mai multe domenii de activitate în faţa diferitelor instituţii: ITM, CNA, OSIM, EUIPO, CNCD şi în faţa instanţelor de judecată;
– să urmăreşti diferite proceduri împreună cu coordonatorul echipei care vor implica cercetare dar şi transpunerea în documente juridice.

CUM SĂ APLICI
Dacă îți dorești să te alături echipei noatre de avocați, așteptăm CV-ul tău la adresa: office@greculawyers.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 17 mai 2021

VOICU & FILIPESCU is looking for mid-level business lawyers

VOICU & FILIPESCU is looking for mid-level business lawyers, 3 to 6 years from Bar admission.

Apart from general commercial and corporate experience, our new colleague should have a solid track record in commercial litigation and data protection practice.

Our ideal candidate has strong professional knowledge and creative thinking. He/she is a good team player, capable to handle multiple tasks.

If you are interested in joining our amazing team, please send us your CV and cover letter in English at: careers@vf.ro
We look forward to receiving your applications and welcome you in our team. Thank you for understanding that only selected candidates will be contacted.

You can find detailed information on the processing of your personal data in our privacy policy at: www.vf.ro/privacy-policy/

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 aprilie 2021

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi | Corporate, M&A

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DE AVOCAŢI MITEL & ASOCIAŢII!

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi, care au vechime în profesie de 2-5 ani, precum şi o bună cunoaştere a limbii engleze, pentru Departamentul Corporate / M&A.

CERINŢE
– cunoştinţe solide în drept civil și comercial;
– experienţă în domenii reglementate, cum ar fi protecţia datelor cu caracter personal, drept bancar/ finanţări, dreptul concurenţei reprezintă un avantaj.

Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională intensă într-un climat profesional motivant şi prietenos, în care se promovează excelenţa şi spiritul de echipă, sunt rugaţi să transmită CV-urile la adresa: office@mitelpartners.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 16 aprilie 2021

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer willing to join our Data Protection practice.

The ideal candidate would be a passionate about law young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– min. 4 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills (MS Office);
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter (in English) to the following e-mail address: hr@tuca.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 1 aprilie 2021

SCHOENHERR & ASOCIAȚII is looking for a data protection expert

SCHOENHERR_LOGO

SCHOENHERR & ASOCIAȚII is looking for a data protection expert.

WE ARE LOOKING FOR
– excellent written and spoken English (a good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– a high level of professional interest in law and dedication to continuous learning and improvement;
– commitment to work in a challenging but rewarding professional environment;
– completed Romanian legal studies (international study experience or economic background is welcomed);
5-6 years of professional experience, with at least 3 years of experience in Data Protection (lawyers and non-lawyers both welcomed);
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, writing and verbal communication skills, and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable;
– outstanding knowledge and proven track record in GDPR matters.

WE OFFER
– interesting and challenging work for renowned clients;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– regular trainings at the Schoenherr Academy and specific trainings held in various CEE countries where we have offices;
– recognized state of the art legal skills. We will constantly help you improve your knowledge and management abilities;
– continuous coaching & mentorship. We are passionate about our work. We will make sure you receive both formal training and as regular mentorship from your manager and others;
– ability to work with an exclusive clientele;
– dynamic and supportive work environment.

Do you possess these qualifications? Are you interested in being part of a successful, growing, career-minded team?
Do you look forward to challenging work with demanding international clients?
If so, we would love to hear from you.

Please send your CV and motivational letter in English to Ana Lupsor at: a.lupsor@schoenherr.eu

For more information regarding our recruitment process and how to apply, please go to www.schoenherr.eu/recruiting-process

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 31 martie 2021

SĂVESCU & ASOCIAȚII recrutează avocat definitiv | Litigii Data Protection

SĂVESCU & ASOCIAȚII recrutează avocat definitiv pentru litigii protecția datelor.

CERINȚE
– receptivitate, reactivitate, rapiditate, precizie, responsabilitate, implicare, concentrare, calm, simțul umorului
– cunoaștere bună a materiei preferate
– cunoaştere bună a limbii engleze
– permis auto

RESPONSABILITĂȚI
– studiu legislație, jurisprudență și doctrină
– redactare cereri, apărări, căi de atac, consultații
– asistență și reprezentare clienți

AVANTAJE
– integrare într-un grup special
– venit motivant
– vizibilitate

INFORMAȚII SUPLIMENTARE
– Echipa
– Confidențialitate

Tip activitate: full-time

CV şi scrisoare de intenţie: office@savescu.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 25 martie 2020

GRECU & ASOCIAȚII recrutează avocat

GRECU & ASOCIAȚII recrutează avocat.

Experienţa de peste un an în domeniul dreptului muncii, contracte sau GDPR reprezintă un avantaj.

Aşteptăm un e-mail cu o scrisoare de intenţie / Curriculum Vitae la următoarea adresă: hr@greculawyers.ro

Mult succes!

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 8 martie 2021

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi | Corporate, M&A

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DE AVOCAŢI MITEL & ASOCIAŢII!

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi, care au vechime în profesie de 2-5 ani, precum şi o bună cunoaştere a limbii engleze, pentru Departamentul Corporate, M&A.

CERINŢE
Cunoştinţe solide în drept civil și comercial.

Experienţă în domenii reglementate, cum ar fi protecţia datelor cu caracter personal, drept bancar/ finanţări, dreptul concurenţei reprezintă un avantaj.

Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională intensă într-un climat profesional motivant şi prietenos, în care se promovează excelenţa şi spiritul de echipă, sunt rugaţi să transmită CV-urile la adresa: office@mitelpartners.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 8 martie 2021

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un e-mail cu CV-ul tău la adresa: team@decalex.ro

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ compliance officer/ jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/ cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba Engleză – nivel mediu/ avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limită de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectivă GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferenţe;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 3 martie 2021

SIMION & BACIU is looking for one junior/ associate lawyer

Are you our new colleague @ Simion & Baciu?

We are expanding our enthusiastic team and we want one new colleague on our side!

WHO WE ARE
We are a close-connected team of people specialized in different fields, with extensive and recognized professional experience, which has proven its efficiency over time.

Our services cover various practice areas, amongst which: intellectual property, gaming and gambling, life sciences, consumer protection and advertising, technology and data protection, etc.

We like to describe ourselves as more than lawyers and consultants, but, first of all, as happy people who like what they do, who are good at trying and finding solutions and are naturally focused on their clients’ needs and expectations. We’ve built long-term relations amongst us and with all our clients and aim to add our resources and knowledge to those of our clients and to integrate our assistance to the experience of the entities for which we work.

WHO DO WE WANT BY OUR SIDE?
If you are a Member of the Bar, are based in Bucharest and have 1 to 3 years of experience in corporate & commercial, privacy, gambling and/or intellectual property, you are our dream candidate!

Ideally, you are brilliant, tenacious, open-minded and you already want to know it all and do it all.

If the above sparked your interest, please drop your CV at: HR@simionbaciu.ro

One more note: safety is a priority so working from home (especially during future months) is possible and recommended.

Looking forward to meeting you (virtually, as the times now require)!
Simion & Baciu Team

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 3 martie 2021

KINSTELLAR is recruiting a lawyer | TMT & Data protection

KINSTELLAR is recruiting a Technology, Media and Telecom (TMT) & Data Protection Lawyer with 3 to 5 years of practical experience.

Kinstellar is the leading law firm in CEE and Central Asia, with 11 offices in 10 countries across the region. The Bucharest office fields over 30 lawyers from its majestic historic monument office in downtown Bucharest, where it has been offering advice on market-leading transactions and clients for years.

Kinstellar is a full-service firm, with particularly strong real estate, employment, M&A/ corporate, finance, competition, private equity, energy and litigation practices. We take on the most complex and high-profile assignments from some of the world’s most successful companies, who expect the highest level of service and expertise. We have built our reputation by exceeding their expectations.

THE IDEAL CANDIDATE WILL MEET THE FOLLOWING CRITERIA
We are looking for associates to practice in our Technology, Media and Telecom (TMT) & Data Protection sectors with anywhere from 3 to 5 years of experience, with preference for the any or all of the following skills sets/practice:
– experience in data privacy issues and associated regulatory advice, data commercialisation and information governance (including cybersecurity);
– knowledge of the technology and media industries and up-to-date on the latest developments and innovations in this sector; able to advise on regulatory matters involving TMT;
– practical experience in advising on TMT transactions (projects, M&A, licensing) as well as commercial and digital work.

Very good written and spoken English is a must; knowledge of further foreign languages is an advantage.
If you are looking to take the next step up in your career and make a valued contribution, this is a fantastic opportunity for you to join the leading firm in CEE and be part of our success.

WE OFFER
– professional development in a leading CEE law firm;
– a modern and dynamic work environment;
– development across practice groups and jurisdictions;
– competitive compensation.

INFORMATION FOR THE APPLICANT
As a law firm providing premium legal services, we have a vested interest to ensure that our people have the best opportunities for professional development. We invest significantly in knowledge, learning and professional development.

HOW TO APPLY
Please send your application (CV and Cover letter) in English to Manuela Leptiher, Regional / Bucharest HR Manager at: hr.bucharest@kinstellar.com
Please specify the position you are applying for. Please also note that only shortlisted candidates will be contacted.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 10 februarie 2021

KINSTELLAR is recruiting a lawyer | TMT & Data protection

KINSTELLAR is recruiting a Technology, Media and Telecom (TMT) & Data Protection Lawyer with 3 to 5 years of practical experience.

Kinstellar is the leading law firm in CEE and Central Asia, with 11 offices in 10 countries across the region. The Bucharest office fields over 30 lawyers from its majestic historic monument office in downtown Bucharest, where it has been offering advice on market-leading transactions and clients for years.

Kinstellar is a full-service firm, with particularly strong real estate, employment, M&A/corporate, finance, competition, private equity, energy and litigation practices. We take on the most complex and high-profile assignments from some of the world’s most successful companies, who expect the highest level of service and expertise. We have built our reputation by exceeding their expectations.

THE IDEAL CANDIDATE WILL MEET THE FOLLOWING CRITERIA
We are looking for associates to practice in our Technology, Media and Telecom (TMT) & Data Protection sectors with anywhere from 3 to 5 years of experience, with preference for the any or all of the following skills sets/practice:
– experience in data privacy issues and associated regulatory advice, data commercialisation and information governance (including cybersecurity);
– knowledge of the technology and media industries and up-to-date on the latest developments and innovations in this sector; able to advise on regulatory matters involving TMT;
– practical experience in advising on TMT transactions (projects, M&A, licensing) as well as commercial and digital work.

Very good written and spoken English is a must; knowledge of further foreign languages is an advantage.

If you are looking to take the next step up in your career and make a valued contribution, this is a fantastic opportunity for you to join the leading firm in CEE and be part of our success.

WE OFFER
– professional development in a leading CEE law firm;
– a modern and dynamic work environment;
– development across practice groups and jurisdictions;
– competitive compensation.

INFORMATION FOR THE APPLICANT
As a law firm providing premium legal services, we have a vested interest to ensure that our people have the best opportunities for professional development. We invest significantly in knowledge, learning and professional development.

HOW TO APPLY
Please send your application (CV and Cover letter) in English to Manuela Leptiher, Regional / Bucharest HR Manager at: hr.bucharest@kinstellar.com
Please specify the position you are applying for.
Please also note that only shortlisted candidates will be contacted.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 8 ianuarie 2021

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

CANDIDATUL IDEAL
– minim 5 ani vechime în profesia juridică, din care minim 1 an în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– persoană cu experienţă în domeniul corporatist, familiarizată cu organizarea şi funcţionarea entităţilor cu obiect de activitate distinct;
– cunoscător al limbii engleze;
– cu abilităţi tehnice IT necesare pentru activitatea de protecţie a datelor;
– să fi absolvit un curs de specializare acreditat de Autoritatea Naţionala pentru Calificări, iar dacă acesta a fost susţinut de PwC’s Academy – reprezintă un avantaj; se acceptă şi alte certificări, calificări obţinute în acest domeniu;
– este important să aibă abilităţi foarte bune de organizare, comunicare şi relaţionare cu oamenii, cumulat cu capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent şi de a-şi asuma răspunderi proprii, stabilindu-şi priorităţile.

RESPONSABILITĂŢILE
– acordă consultanţă pentru aplicarea planului de conformare propriu al fiecărei companii din Ţiriac Group;
– elaborează personalizat măsurile conform cu Regulamentul general de protecţie a datelor nr. 679/2016 (EU) (RGPD), pentru entităţi diferite, cu organizări diferite şi obiect de activitate distinct;
– se implică activ în procesul de conformare RGPD;
– acordă sprijin responsabilului cu protecţia datelor;
– consiliază conducerea entităţilor şi angajaţii cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– coordonează managementul respectării principiilor RGPD de către entităţile juridice.

Persoanele interesate pot trimite CV-urile pe adresa: resurse.umane@tiriacgroup.ro
Persoanele selecţionate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 decembrie 2020

EDENRED is recruiting a junior in-house lawyer

EDENRED is recruiting a junior in-house lawyer | Legal, Compliance & Public Affairs Department.

WHAT IS EDENRED?
Edenred is a pioneer, a tech leader and the everyday companion for people at work across more than 46 countries. Our 10,000 employees are committed to making the world of work a better place for all, one that is safer, more efficient and more user-friendly.
At Edenred, our passion for customers, respect, imagination, simplicity and entrepreneurial spirit are our values. For anyone who needs to vibe in their professional life, we are the best place for you to work and grow.
Edenred is proud to be an equal opportunity workplace dedicated to pursuing and hiring a diverse workforce.
In 2019, thanks to its global technology assets, the Group managed €31 billion in business volume, primarily carried out via mobile applications, online platforms and cards.
Edenred is listed on the Euronext Paris stock exchange and included in the following indices: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe and MSCI Europe.

YOU WILL VIBE WITH US
Provides legal assistance and consultancy on commercial and civil law, as well as on GDPR issues in order to ensure compliance of company’s goals and projects with internal policies and procedures and current legal regulations.

He/she will be in charge of:
– provides legal assistance to the employees of the company in the current tasks, with focus on the commercial, civil, vouchers and GDPR issues;
– negotiates, writes and revises agreements and contracts with clients, merchants and providers;
– reviews advertising and marketing materials to ensure that they are in compliance with legal requirements;
– provides training to the employees of the company on legal topics;
– represents the Company in the relation with the Trade Registeroccasionally represents the rights and the legal interests of the company in front of the courts (debts recovery, insolvencies);
– monitors the relevant legislation.

WE WILL VIBE WITH YOU
What you need to be suitable for this job:
– bachelor Degree in Law;
– member of the Bar – fully qualified lawyer;
– at least 1-2 years of experience in civil law and commercial law, preferable in a law firm;
– at least 6 months of experience in GDPR;
– good legal theorist;
– strong attention to details;
– good decision making capability and critical thinking ability is required;
– excellent listening qualities and ability to persuade others;
– excellent verbal communication skills;
– excellent organizational skills including the ability to manage multiple projects simultaneously;
– ability to establish and maintain strong relationships within the organization’s legal department and across all businesses;
– ability to work independently with little or no supervision;
– fluent in English;
– willingness for professionally improvement and development.

Languages required: Romanian & English.

EXPECTED START DATE
ASAP

OTHER DETAILS
Location: Bucharest Office
Specific working conditions: Full-time job

If we caught your attention and you would like to apply for this job opportunity, please contact us at: cariere@edenred.com

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 23 noiembrie 2020

KINSTELLAR is recruiting a lawyer | TMT & Data protection

KINSTELLAR is recruiting a Technology, Media and Telecom (TMT) & Data Protection Lawyer with 3 to 5 years of practical experience.

Kinstellar is the leading law firm in CEE and Central Asia, with 11 offices in 10 countries across the region. The Bucharest office fields over 30 lawyers from its majestic historic monument office in downtown Bucharest, where it has been offering advice on market-leading transactions and clients for years.

Kinstellar is a full-service firm, with particularly strong real estate, employment, M&A/corporate, finance, competition, private equity, energy and litigation practices. We take on the most complex and high-profile assignments from some of the world’s most successful companies, who expect the highest level of service and expertise. We have built our reputation by exceeding their expectations.

THE IDEAL CANDIDATE WILL MEET THE FOLLOWING CRITERIA
We are looking for associates to practice in our Technology, Media and Telecom (TMT) & Data Protection sectors with anywhere from 3 to 5 years of experience, with preference for the any or all of the following skills sets/ practice:
– experience in data privacy issues and associated regulatory advice, data commercialisation and information governance (including cybersecurity);
– knowledge of the technology and media industries and up-to-date on the latest developments and innovations in this sector; able to advise on regulatory matters involving TMT;
– practical experience in advising on TMT transactions (projects, M&A, licensing) as well as commercial and digital work;
– very good written and spoken English is a must; knowledge of further foreign languages is an advantage.

If you are looking to take the next step up in your career and make a valued contribution, this is a fantastic opportunity for you to join the leading firm in CEE and be part of our success.

WE OFFER
– professional development in a leading CEE law firm;
– a modern and dynamic work environment;
– development across practice groups and jurisdictions;
– competitive compensation.

INFORMATION FOR THE APPLICANT
As a law firm providing premium legal services, we have a vested interest to ensure that our people have the best opportunities for professional development. We invest significantly in knowledge, learning and professional development.

HOW TO APPLY
Please send your application (CV and Cover letter) in English to Manuela Leptiher, Regional / Bucharest HR Manager at: hr.bucharest@kinstellar.com
Please specify the position you are applying for.
Please also note that only shortlisted candidates will be contacted.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 20 noiembrie 2020