ŢIRIAC GROUP recrutează avocat | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii care stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ioan Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: automotive, real-estate, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, Țiriac Group desfășoară activități în câteva domenii conexe, precum servicii de pază și protecție, property management, servicii media.

CERINŢELE PENTRU VIITORUL NOSTRU COLEG
– avocat cu vechime în profesie de minim 5 ani (din care asistenţă juridică de minim 3 ani pentru implementarea Regulamentului general privind protecţia datelor – Regulamentul nr. 679/2026) companii);
– certificare CIPP/E prezintă avantaj;
– abilităţi analitice şi de sinteză, intuiţie şi imaginaţie bazată pe cunoaştere;
– persoană proactivă cu dorinţa de perfecţionare continuă;
– capacitatea de înţelegere a afacerilor şi a fluxurilor de date;
– persoană flexibilă, comunicativă, poate lucra în echipă, dar îşi poate desfăşura activitatea şi în mod independent;
– experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea entităţilor juridice, indiferent de forma lor de organizare;
– cunoştinţe IT: Microsoft Office, program legislativ, internet;
– orientare spre rezultat.

DESCRIEREA COLABORĂRII
– persoană capabilă să propună măsuri organizatorice noi, să implementeze şi să contribuie la îmbunătăţirea măsurilor tehnice şi organizatorice pentru protecţia datelor cu caracter personal, conform cu Regulamentul general de protecţia a datelor nr. 679/2016 (EU) şi legislaţia naţională, pentru entităţi diferite şi în diverse arii de business (analiză şi elaborare documente: politici, proceduri, informări persoane vizate, acorduri între operatori, LIA, DPIA, altele);
– persoană care deţine suficiente cunoştinţe juridice şi în domeniul protecţiei datelor pentru consilierea şi instruirea conducerii entităţilor şi angajaţilor cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor.
– persoană care să preia integral respectarea principiilor protecţiei datelor, inclusiv cu: actualizarea permanentă a registrului inventar de date, verificarea planului de conformare şi actualizarea permanentă a informărilor destinate persoanelor vizate, dar şi a măsurilor implementate, potrivit cerinţelor companiilor.
Ca viitor colaborator, va primi sprijin pentru acomodare şi activitatea curentă, cunoaşterea modului de lucru şi a partenerilor/colaboratorilor.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane@tiriacgroup.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 25 martie 2024

NNDKP is looking for a Lawyer | Data Protection & Environment

NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN is looking for a Lawyer | Data Protection & Environment.

🌿 Exciting Opportunity for an Environmental & Data Protection Lawyer 🌐
Are you a legal enthusiast with a heart for environmental law and a flair for data protection? Are you ready to embark on a journey where your skills meet sustainability in the vibrant business landscape of Romania?
Let’s shape together the green future of business in Romania!

Position: Environmental & Data Protection Associate

ROLE OVERVIEW
As a member of our Environment and Data Privacy Practice, you'll work alongside leading environmental and data protection top professionals.
In terms of environmental protection, you will be designing and deploying legally sound strategies to prevent or mitigate our clients' exposure to environmental risks. Also, in the data privacy area you will be covering a wide range of data processing-related tasks in order to ensure the clients’ compliance in this field.

RESPONSIBILITIES
📎 Becoming a data protection and environmental specialist.
📎 Involvement in challenging projects for major players in the market.
📎 Developing sound legal thinking and valuable insights.
📎 Being an integral part of a dynamic and collaborative team.

YOUR LEGAL TOOLBOX
🚀 Experience: A professional background of 1 to 3 years of experience in the legal field.
🌱 Expertise: Experience with and involvement in environmental, regulatory, and/or data protection matters and projects is a significant advantage.
📚 Legal Knowledge: Very good knowledge of civil and administrative law.
🗣️ Language Skills: Excellent command of English; an additional foreign language is a plus.
🤝 Soft Skills: Great communication and analytical skills.
👨‍💻 Attitude: Strong drive and willingness to learn.
🌟 Team Player: Proactive attitude and collaborative team player qualities.

WHAT WE OFFER
👐 A supportive and inclusive work environment, providing guidance and mentoring along with the projects.
💳 Competitive compensation, future salary growth, including an annual performance bonus and a series of additional benefits to financial compensation.
🌠 Opportunities for professional development and continuous learning.
📜 Exposure to high-profile projects with industry leaders.
🌱 The chance to specialize and grow within our dynamic legal team.

As we wrap up this invitation, we want to emphasize that more than just a workplace, we're a community of
professionals committed to making every day a rewarding journey. Beyond the projects and tasks, we
believe in the potential of every team member and in the power of meaningful connections, built on mutual
respect and encouragement.

If you possess the skills, dedication, and passion to excel in environmental and data privacy law, we want to hear from you! Join us in shaping the future of legal strategies that drive sustainable business practices!

To apply, please enter your resume to our Career page or send your resume at recrutare@nndkp.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 14 februarie 2024

SIMION & BACIU is looking for an Associate | Consumer Protection & Data Privacy

We are expanding our enthusiastic team to welcome a new member: Associate – Consumer Protection & Data Privacy as part of our team that is singled out by Legal 500 as ‘very motivated to address the client’s needs in a most appropriate and efficient manner, taking special consideration in maintaining a close and personal contact.

ABOUT YOU
The suitable candidate for this role:
– a member of the Bar Association, with 2+ years of professional experience;
– prior experience in Consumer Protection, Data Privacy and Personal Data Protection, Advertising, Media and Technology matters is useful, not mandatory, but a genuine interest in these sectors is a must;
– robust written and verbal communication skills in Romanian and English;
– attention to details and accuracy;
– open-minded and curiosity-driven behavior with a team player mindset.

ABOUT THE ROLE
– you will be part of a team that is successfully guiding clients through the often-complex requirements in the fields of consumer protection and personal data protection while also translating into business-friendly language the locally flavored conditions;
– you can expect to provide legal assistance to some prominent companies that originate from all corners of the globe and are active in industries such as retail, media and entertainment, FMCG, technology, gaming, automotive and many more;
– from a complexity point of view, you will dive right into our team’s work which is equally broad. In the consumer protection and retail field, you will provide legal assistance on product liability, product safety, labelling and advertising, legal requirements for placing products on the domestic market and the specific legal regime in place for various product categories. In the data privacy field, engagements will emerge from matters connected to data-driven transactions and cross-border and domestic regulatory aspects or from the design and implementation of global privacy and security programs.

WHAT WE OFFER
– competitive remuneration and annual bonus based on performance and transparent evaluation, plus medical insurance package;
– friendly environment, with an enthusiastic beat, designed to nurture your desire to boost your own professional identify and find your voice as part of our team;
– mentoring and continuous feedback provided by seasoned professionals who have been widely recognized in global legal directories like Chambers and Partners and Legal 500 and are honored with relevant distinctions specific to this area of practice (i.e. the first Romanian professional named Top Lawyer in the Consumer Protection and Retail sector by FinMedia);
– opportunity to grow within a firm with balanced international and domestic exposure, committed to the continuous exploration of often uncharted business and regulatory fields for iconic-global and domestic companies and market shaping businesses.

ABOUT US
A business law firm with an independently acclaimed approach to legal services and client service, SIMION & BACIU is an award-winning intellectual powerhouse providing the best combination of legal advice, business savvy and humanness.
We act as business partners to our clients in areas of practice and regulated industries pivotal to our firm’s sustainable growth: intellectual property, gaming and gambling regulatory, consumer protection and data privacy, technology and media, corporate and M&A, and disputes resolution.

SIMION & BACIU or members of its team are active in third-party professional organizations such as AmCham (American Chamber of Commerce in Romania), Concordia (Employers Organization), INTA (International Trademark Association) and IMGL (International Masters of Gaming Law), and more. Members of our team are independently acknowledged by reputable international directories including Legal 500, Chambers and Partners, Managing IP, Who’sWho Legal, IAM Patent 1000 and WTR 1000.

On a human level, we, the SIMION & BACIU team, consider ourselves open and communicative people, who do not lack a sense of humour.

The values that define us are Authenticity, Integrality, Partnership, Fairness and Respect. We are committed to them. We expect the same from all our new colleagues.

ARE WE A MATCH? LET’S CONNECT!
We are looking forward to receiving your CV at hr@simionbaciu.ro
Subject line: Associate – Consumer protection, Data privacy

When applying for the role and contact us, kindly note that your data will be processed according to SIMION & BACIU Privacy Policy.
All information will be treated with strict confidentiality.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 7 februarie 2024

KINSTELLAR is looking for a Lawyer | Data Protection & Technology

KINSTELLAR is looking for a Lawyer specialized in data protection and technology matters with minimum 3 years of practical experience in Bucharest.

Kinstellar is a full-service law firm, taking on the most complex and high-profile assignments from some of the world’s most successful companies and law firms, who expect the highest level of service and expertise. We are an energetic team with exposure to complex matters and colleagues who help each other out by growing together on a daily basis. We promote each other’s strengths and overcome challenges together – clients appreciate our energy, seamless commitment and strategic thinking. We move forward and remain driven.

THE IDEAL CANDIDATE WILL MEET THE FOLLOWING CRITERIA
– has minimum three (3) years of practical, day-to-day experience in the data protection sector such as data privacy issues and associated regulatory advice, data commercialisation and information governance (including cybersecurity);
– ideally experience in the technology field generally, including experience on M&A transactions involving technology and start-ups, as well as other regulatory matters;
– is driven and finds motivation in working on complex transactions for international clients and global law firms;
– with attention to detail, teamwork and great communication skills, wants to work in a team that is praised for their consistently high quality of work; and
– has full professional proficiency in English.

The job will involve client interaction and matter management responsibilities from the outset, and will involve responsibility for multiple projects at any given time.

If you are looking to take the next step up in your career and make a valued contribution, this is a fantastic opportunity for you to join an international law firm and be part of our success.

TO THIS END, WE OFFER
– professional development and training in a leading CEE law firm and interesting work for reputable local and international clients (more information at www.kinstellar.com);
– a modern and dynamic flexible work environment;
– technical and soft skills training and development across practice groups and jurisdictions;
– competitive compensation including future salary growth and annual performance bonus; and
– private medical services subscription.

HOW TO APPLY
We are looking for the best and brightest to help us continue to grow. If that sounds like something you would like to be a part of, please, send your application (CV focused on describing the practical employment experience and cover letter) in English to Manuela Leptiher, Regional / Bucharest HR Manager at hr.bucharest@kinstellar.com. Please specify the position you are applying for.
All applications will be treated with strict confidentiality.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 5 februarie 2024

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa office@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba engleză – nivel mediu/avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 4 decembrie 2023

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii care stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ioan Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: automotive, real-estate, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, Țiriac Group desfășoară activități în câteva domenii conexe, precum servicii de pază și protecție, property management, servicii media.

CERINŢELE PENTRU VIITORUL NOSTRU COLEG
– are vechime în profesie de minim 5 ani, din care asistenţă juridică pentru companii minim 3 ani; (apartenenţa la un barou nu este obligatorie);
– a participat la implementarea proiectelor în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal; certificare CIPP/E prezintă avantaj;
– are abilităţi analitice şi de sinteză, intuiţie şi imaginaţie bazată pe cunoaştere;
– are capacitatea de a aplica logica juridică;
– persoană proactivă cu dorinţa de perfecţionare juridică, determinare, implicare, capacitate de înţelegere a afacerilor şi a fluxurilor de date;
– îşi doreşte să înveţe şi să se dezvolte în mod continuu, dar are şi puterea de a solicita sau accepta sprijin sau de a spune „nu ştiu”;
– are capacitatea de a lucra în echipă, este o persoană flexibilă, comunicativă, relaţionează foarte bine cu oamenii şi se adaptează uşor modului de lucru; este responsabilă, conştiincioasă şi dedicată; îşi respectă profesia;
– are experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea entităţilor juridice, indiferent de forma lor de organizare;
– are cunoştinţe IT: Microsoft Office, program legislativ, internet;
– are capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent, de a-şi asuma răspunderi cu orientarea spre rezultat şi de a identifica noi soluţii;
– îşi poate gestiona eficient timpul şi priorităţile, poate anticipa şi evalua consecinţele propriilor soluţii profesionale.

DESCRIEREA COLABORĂRII
– persoană capabilă să propună, să implementeze şi să contribuie la îmbunătăţirea măsurilor tehnice şi organizatorice pentru protecţia datelor cu caracter personal, conform cu Regulamentul general de protecţia a datelor nr. 679/2016 (EU) şi legislaţia naţională, pentru entităţi diferite şi în diverse arii de business (analiză şi elaborare documente: politici, proceduri, informări persoane vizate, acorduri între operatori, LIA, DPIA, altele);
– persoană care deţine suficiente cunoştinţe juridice şi în domeniul protecţiei datelor pentru consilierea şi instruirea conducerii entităţilor şi angajaţilor cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– persoană care să preia integral respectarea principiilor protecţiei datelor, inclusiv cu: actualizarea permanentă a registrului inventar de date, verificarea planului de conformare şi actualizarea permanentă a informărilor destinate persoanelor vizate, dar şi a măsurilor implementate, potrivit cerinţelor companiilor;
– în funcţie calitățile profesionale și, în special, de cunoștințele de specialitate în dreptul și practicile din domeniul protecției datelor, precum și pe baza capacității de a îndeplini sarcinile prevăzute la articolul 39 din Regulamentul nr. 679/2016 (EU), poate îndeplini rolul de DPO pentru anumite companii din Grup Ţiriac.

Ca viitor colaborator, va primi sprijin pentru acomodare şi activitatea curentă, cunoaşterea modului de lucru şi a partenerilor/colaboratorilor.
Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane@tiriacgroup.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 24 august 2023

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Junior Lawyer | Technology, IP & Data Privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking a Junior Lawyer to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest.

We are looking for a purpose driven person who has:
– 0-1 years of professional experience;
– previous expertise in experience in experience with focus on Technology, IP and Data Privacy would be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– the chance to work in a professional environment, exceptional opportunities for career growth, as well as a strong learning and development culture;
– fast paced environment and a diverse team with great mentoring opportunities;
– attractive remuneration package;
– a combination of great jobs to work on;
– great colleagues to work with;
– relevant professional development and training;
– flexible workplace and work environment.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 august 2023

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Senior Associate | Technology, IP & Data Privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking a Senior Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest office with:
– 3-5 years of professional experience with focus on Technology, IP and Data Privacy;
– additional expertise in other fields of law (e.g. regulatory and compliance)could be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements;
– dynamic and supportive work environment;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– continuous coaching & mentorship;
– a fast paced environment and an extraordinary team with great mentoring opportunities.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 august 2023

REFF & ASSOCIATES is looking for an Attorney at Law | Data Privacy, Technology & IP

REFF & ASSOCIATES is looking for an Attorney at Law – Associate level | Privacy & Data Protection, Technology and Intellectual Property.

WHO WE’RE LOOKING FOR
– bar membership;
– 2-5 years of professional experience in a top business law firm, with significant involvement in privacy & data protection, consumer protection, technology and intellectual property law matters;
– sound legal reasoning, thoroughness, very good legal writing skills;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable;
– fluency in written & spoken English is necessary; any other foreign language is an advantage.

YOUR FUTURE ROLE
– provides comprehensive privacy & data protection, consumer protection, technology and intellectual property advisory services to deliver fully integrated expert solutions on a national and global basis.
– is deeply involved in all stages of evolution of a project, from initial discussions with prospect, proposal development, analysis, structuring, drafting, negotiations and implementation;
– works in a dynamic and competitive environment, which preserves a collegial culture;
– has access to the rich local and global research and training resources of our network.

HOW TO APPLY
Please apply with your Resume, which must contain all your major relevant projects, here.

ABOUT DELOITTE
Reff & Associates | Deloitte Legal has a team of 70 lawyers and is recognized as a leading law firm in Romania for the quality of services and ability to deliver solutions on complex legal matters. The areas of practice include banking and finance, capital markets, competition law, employment law, energy and environment law, insolvency law, legal management consulting, litigation, mergers and acquisitions, public sector, real estate.
Reff & Associates is independent law firm in accordance with the Bucharest Bar rules and is a member of Deloitte Legal, a global network with more than 2,500 lawyers in 80 countries. The continuous and consistent involvement of Reff & Associates in landmark transactions are recognized also by the international legal guides and EMEA Legal 500 ranks Reff & Associates as a leading law firm in Romania and particularly recommends its lawyers for their expertise in Real Estate and Construction, Banking & Finance, Commercial, Corporate and M&A, Employment, Tax & Commercial Litigation, Competition Law, PPP and Public Procurement and TMT.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 11 august 2023

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a Lawyer | Data Protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer (associate or senior) willing to join our Data Protection practice.
The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– at least 3 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills (MS Office);
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter (in English) to the following e-mail address: hr@tuca.ro by July 30th, 2023.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 10 august 2023

GNP Guia Naghi Partners is recruiting Lawyers | Consultancy

GNP Guia Naghi Partners is recruiting lawyers just starting out and up to 3 years` of professional experience, to join our Consultancy Team (for Competition, Corporate M&A, Data Protection practices).

Since the most important value of GNP are the PEOPLE (people we work with and the people we work for) the lawyers who join our team should be creative, curious, versatile and willing to work in a dynamic, competitive team, in full expansion. We look for enthusiastic people, curious to work in various areas of practice, for complex and interesting projects. We guarantee a friendly work environment, ready to recognize and reward openness to research and innovative solutions.

As we are growing, we would love to welcome amazing individuals to our exceptional team!

We are looking forward to hearing from you! Come join our team!

If you are interested in becoming a part of GNP, please submit your CV to: office@gnp.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 22 iunie 2023

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Senior Associate | Technology, IP & Data Privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking a Senior Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest office with:
– 3-5 years of professional experience with focus on Technology, IP and Data Privacy;
– additional expertise in other fields of law (e.g. regulatory and compliance)could be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements;
– dynamic and supportive work environment;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– continuous coaching & mentorship;
– a fast paced environment and an extraordinary team with great mentoring opportunities.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 5 iunie 2023

REFF & ASSOCIATES is looking for an Attorney at Law | Data Privacy, Technology & IP

REFF & ASSOCIATES is looking for an Attorney at Law – Associate level | Privacy & Data Protection, Technology and Intellectual Property.

WHO WE’RE LOOKING FOR
– Bar membership;
– 2-5 years of professional experience in a top business law firm, with significant involvement in privacy & data protection, consumer protection, technology and intellectual property law matters;
– sound legal reasoning, thoroughness, very good legal writing skills;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable;
– fluency in written & spoken English is necessary; any other foreign language is an advantage.

YOUR FUTURE ROLE
– provides comprehensive privacy & data protection, consumer protection, technology and intellectual property advisory services to deliver fully integrated expert solutions on a national and global basis.
– is deeply involved in all stages of evolution of a project, from initial discussions with prospect, proposal development, analysis, structuring, drafting, negotiations and implementation;
– works in a dynamic and competitive environment, which preserves a collegial culture;
– has access to the rich local and global research and training resources of our network.

Reff & Associates | Deloitte Legal has a team of 70 lawyers and is recognized as a leading law firm in Romania for the quality of services and ability to deliver solutions on complex legal matters. The areas of practice include banking and finance, capital markets, competition law, employment law, energy and environment law, insolvency law, legal management consulting, litigation, mergers and acquisitions, public sector, real estate.
Reff & Associates is independent law firm in accordance with the Bucharest Bar rules and is a member of Deloitte Legal, a global network with more than 2,500 lawyers in 80 countries. The continuous and consistent involvement of Reff & Associates in landmark transactions are recognized also by the international legal guides and EMEA Legal 500 ranks Reff & Associates as a leading law firm in Romania and particularly recommends its lawyers for their expertise in Real Estate and Construction, Banking & Finance, Commercial, Corporate and M&A, Employment, Tax & Commercial Litigation, Competition Law, PPP and Public Procurement and TMT.

HOW TO APPLY
Please apply with your Resume, which must contain all your major relevant projects, here.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 5 iunie 2023

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a Lawyer | Data Protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer (associate or senior) willing to join our Data Protection practice.

The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– at least 3 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills (MS Office);
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter (in English) to the following e-mail address: hr@tuca.ro by May 25th, 2023.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 5 iunie 2023

IPGO & Data Protection recrutează personal cu experiență | GDPR

IPGO & Data Protection recrutează personal cu experiență în domeniul protecției datelor.

CINE SUNTEM?
IPGO & Data Protection SRL este o societate specializată în consultanță privind protecția datelor cu caracter personal ce activează de peste 10 ani în domeniu, acoperind o gamă largă de sectoare de activitate.

CE CĂUTĂM LA VIITORUL NOSTRU COLEG
– studii superioare juridice sau compatibile cu activitatea desfășurată;
– cursuri de formare/acreditare, inclusiv CIPP/E și CIPM – pot constitui un avantaj;
– cunoștințe aprofundate în aria protecției datelor cu caracter personal;
– limba engleză, B2-C1. Limba germană și/sau rusă constituie un avantaj.

CE OFERIM?
– salariu motivant;
– mediu de lucru profesionist în cadrul unei echipe unite;
– dezvoltare continuă, participare la conferințe și cursuri de perfecționare.

Persoanele interesate sunt invitate să trimită CV-ul la adresa: hr-ro@ipgo.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 7 aprilie 2023

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a Lawyer | Data Protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer (associate or senior) willing to join our
Data Protection practice.

The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– at least 3 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills (MS Office);
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter (in English) to the following e-mail address: hr@tuca.ro by March 15th, 2023.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 23 martie 2023

Suciu – Employment and Data Protection Lawyers is hiring an Associate

WE ▪ ARE ▪ HIRING!

Are you passionate about employment law and GDPR?
Willing to think outside the box rather than use disclaimers?
Eager to work in a relaxed environment where trust replaces micromanagement?

Then make sure you send us your CV >> info@suciuemployment.law

Suciu – Employment and Data Protection Lawyers is hiring an Associate with 2 to 5 years of experience in employment law and data protection. Full professional proficiency in English is a must. Strong German skills are a plus.

You will be based in Bucharest. Working in a Hybrid Work Model (in-office and remote work) is definitely an option.

We can’t wait to welcome you to our team!

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 20 martie 2023

KPMG ROMANIA is looking for a Data Protection Consultant

MMO

KPMG in Romania is one of the world’s leading providers of Audit, Tax and Advisory services. At KPMG we run our firm just as effectively as we support and strengthen our clients’ businesses. That means hiring talented people to help develop and manage our brand, publish our thought leadership, control our finances, run our IT infrastructure, and support our professionals in the field.
KPMG in Romania offers great opportunities to build a successful career.
When you choose KPMG as the place to build your career, you choose to inspire confidence and empower the change around you.
KPMG ’s vision is to recruit extraordinary people and build extraordinary professionals.

We are currently seeking a Data Protection Consultant to join us.

WHAT WILL YOU DO?
– as a key member of the Data Privacy Officer (DPO)’s team, you will assist in decision making by advising, issuing recommendations and escalating data protection related risks to the DPO;
– you will ensure that legal, contractual and operational data protection issues are properly assessed and implemented in the daily operations and internal flows of KPMG in Romania;
– you will provide data protection advice to management and spread data protection awareness through the business teams of KPMG in Romania;
– you will develop and/or amend internal policies/procedures to ensure constant adherence to applicable KPMG Global and national regulations and monitor the implementation of these policies;
– you will identify and take ownership over processes where a data protection impact assessment is necessary and initiate the process with involved stakeholders;
– you will review new released or updated technology and technical solutions used internally or developed in/by KPMG from a data privacy impact perspective;
– you will provide advice, assistance and support to the business teams and in-house lawyers to ensure data privacy and confidentiality in relation to client engagements and third-party suppliers;
– you will help with or take ownership of implementation of specific internal projects relating to data protection and privacy, providing advice and assistance where required on data protection and privacy matters, as well as rolling-out training, communications and ongoing support;
– you will assess and manage personal data breaches, according to both GDPR and KPMG’s Global Framework;
– you will support the Annual Independent Internal Audit and ensure that privacy compliance results from the Audit are reported to local leadership and, where necessary, findings are remediated within an appropriate time frame;
– alongside the DPO, you will work closely with the Internal Contracting Unit, the National IT Security Officer and the Risk Management team.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
– bachelor’s or Master’s Degree in Law or anything that demonstrates your interest and expertise in data protection and privacy;
– several years of experience in a similar position;
– expertise in national data protection law and practices including in depth understanding of GDPR;
– demonstrated expertise in ongoing development and changes within the data protection framework after GPDR implementation, considering CJUE rulings, released guidelines and recommendations, especially in relation to third country transfers;
– ability to take decisions, and work independently, on your own initiative, with minimal supervision;
– sound knowledge in the following areas: IT, information security, business processes, risk management;
– familiarity with terminology, know-how and know-what in relation to DPA, DPIA, LIA, TIA, ROPA, TOM, BCR, ENISA, EDPB, EC, EEA;
– a strong analytical mindset as well as the ability to focus on detail;
– strong communication skills, including the ability to bridge the gap between privacy, technical and business language;
– ability to ensure a harmonized approach towards data protection and privacy by bringing together internal stakeholders (e.g. the legal, compliance, risk, HR, security, and business development functions);
– experience of working with automated tools to ensure compliance with Article 30 of GDPR and certifications/qualifications in relation to privacy would be a plus;
– fluency in English, as the first language used in KPMG in Romania for communication with non-Romanian speakers.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
– a fast paced environment and an extraordinary team with great mentoring opportunities;
– the possibility to fulfill your potential through various training courses and gain additional professional qualifications;
– career advancement opportunities.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 februarie 2023

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a Lawyer | Data Protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged Lawyer (associate or senior) willing to join our Data Protection practice.

The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– at least 3 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills (MS Office);
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter (in English) to the following e-mail address: hr@tuca.ro by February 5th, 2023.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 februarie 2023

KPMG ROMANIA is looking for a Deputy Data Protection Officer

MMO

KPMG in Romania is one of the world’s leading providers of Audit, Tax and Advisory services. At KPMG we run our firm just as effectively as we support and strengthen our clients’ businesses. That means hiring talented people to help develop and manage our brand, publish our thought leadership, control our finances, run our IT infrastructure, and support our professionals in the field.
KPMG in Romania offers great opportunities to build a successful career.
When you choose KPMG as the place to build your career, you choose to inspire confidence and empower the change around you.
KPMG ’s vision is to recruit extraordinary people and build extraordinary professionals.
We are currently seeking a Deputy Data protection officer to join us.

WHAT WILL YOU DO?
– as a key member of the Data Privacy Officer (DPO)’s team, you will assist in decision making by advising, issuing recommendations and escalating data protection related risks to the DPO;
– you will ensure that legal, contractual and operational data protection issues are properly assessed and implemented in the daily operations and internal flows of KPMG in Romania;
– you will provide data protection advice to management and spread data protection awareness through the business teams of KPMG in Romania;
– you will develop and/or amend internal policies/procedures to ensure constant adherence to applicable KPMG Global and national regulations and monitor the implementation of these policies;
– you will identify and take ownership over processes where a data protection impact assessment is necessary and initiate the process with involved stakeholders;
– you will review new released or updated technology and technical solutions used internally or developed in/by KPMG from a data privacy impact perspective;
– you will provide advice, assistance and support to the business teams and in-house lawyers to ensure data privacy and confidentiality in relation to client engagements and third-party suppliers;
– you will help with or take ownership of implementation of specific internal projects relating to data protection and privacy, providing advice and assistance where required on data protection and privacy matters, as well as rolling-out training, communications and ongoing support;
– you will assess and manage personal data breaches, according to both GDPR and KPMG’s Global Framework;
– you will support the Annual Independent Internal Audit and ensure that privacy compliance results from the Audit are reported to local leadership and, where necessary, findings are remediated within an appropriate time frame;
– alongside the DPO, you will work closely with the Internal Contracting Unit, the National IT Security Officer and the Risk Management team.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
– bachelor’s or Master’s Degree in Law or anything that demonstrates your interest and expertise in data protection and privacy;
– several years of experience in a similar position;
– expertise in national data protection law and practices including in depth understanding of GDPR;
– demonstrated expertise in ongoing development and changes within the data protection framework after GPDR implementation, considering CJUE rulings, released guidelines and recommendations, especially in relation to third country transfers;
– ability to take decisions, and work independently, on your own initiative, with minimal supervision;
– sound knowledge in the following areas: IT, information security, business processes, risk management;
– familiarity with terminology, know-how and know-what in relation to DPA, DPIA, LIA, TIA, ROPA, TOM, BCR, ENISA, EDPB, EC, EEA;
– a strong analytical mindset as well as the ability to focus on detail;
– strong communication skills, including the ability to bridge the gap between privacy, technical and business language;
– ability to ensure a harmonized approach towards data protection and privacy by bringing together internal stakeholders (e.g. the legal, compliance, risk, HR, security, and business development functions);
– experience of working with automated tools to ensure compliance with Article 30 of GDPR and certifications/qualifications in relation to privacy would be a plus;
– fluency in English, as the first language used in KPMG in Romania for communication with non-Romanian speakers.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
– a fast paced environment and an extraordinary team with great mentoring opportunities;
– the possibility to fulfill your potential through various training courses and gain additional professional qualifications;
– career advancement opportunities.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 februarie 2023

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data Protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer (associate or senior) willing to join our
Data Protection practice.
The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– at least 3 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills (MS Office);
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter (in English) to the following e-mail address: hr@tuca.ro by November 20th, 2022.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 2 decembrie 2022

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Senior Associate | Technology, IP & Data Privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking a Senior Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest office with:
– 3-5 years of professional experience with focus on Technology, IP and Data Privacy;
– additional expertise in other fields of law (e.g. regulatory and compliance)could be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements;
– dynamic and supportive work environment;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– continuous coaching & mentorship;
– a fast paced environment and an extraordinary team with great mentoring opportunities.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 28 noiembrie 2022

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data Protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer (associate or senior) willing to join our Data Protection practice.
The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– at least 3 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills (MS Office);
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter (in English) to the following e-mail address: hr@tuca.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 3 noiembrie 2022

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat/consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat sau consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii care stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ion Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: automotive, real-estate, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, Țiriac Group desfășoară activități în câteva domenii conexe, precum servicii de pază și protecție, property management, servicii media.

CERINŢELE PENTRU VIITORUL NOSTRU COLEG
– este avocat sau consilier juridic definitiv, are vechime în profesie de minim 5 ani (din care asistenţă juridică pentru companii minim 3 ani);
– a participat la implementarea proiectelor în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– are abilităţi analitice şi de sinteză, intuiţie şi imaginaţie bazată pe cunoaştere;
– are capacitatea de a aplica logica juridică;
– persoană proactivă cu dorinţa de perfecţionare juridică, determinare, implicare, capacitate de înţelegere a afacerilor şi fluxurilor de date;
– îşi doreşte să înveţe şi să se dezvolte în mod continuu, dar are şi puterea de a solicita sau accepta sprijin sau de a spune „nu ştiu”;
– are capacitatea de a lucra în echipă, este o persoană flexibilă, comunicativă, relaţionează foarte bine cu oamenii şi se adaptează uşor modului de lucru; este responsabilă, conştiincioasă şi dedicată; îşi respectă profesia;
– are experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea entităţilor juridice, indiferent de forma lor de organizare;
– are cunoştinţe IT, Microsoft Office, program legislativ, internet;
– are capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent, de a-şi asuma răspunderi cu orientarea spre rezultat şi de a identifica noi soluţii;
– îşi poate gestiona eficient timpul şi priorităţile, poate anticipa şi evalua consecinţele propriilor soluţii profesionale.

DESCRIEREA COLABORĂRII
– persoană capabilă să propună, să implementeze şi să contribuie la îmbunătăţirea măsurilor tehnice şi organizatorice pentru protecţia datelor cu caracter personal, conform cu Regulamentul general de protecţia a datelor nr. 679/2016 (EU) şi legislaţia naţională, pentru entităţi diferite şi în diverse arii de business (analiză şi elaborare documente: politici, proceduri, informări persoane vizate, acorduri între operatori, LIA, DPIA, altele);
– persoană care deţine suficiente cunoştinţe juridice şi în domeniul protecţiei datelor pentru consilierea şi instruirea conducerii entităţilor şi angajaţilor cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– persoană care să preia integral respectarea principiilor protecţiei datelor, inclusiv cu: actualizarea permanentă a registrului inventar de date, verificarea planului de conformare şi actualizarea permanentă a informărilor destinate persoanelor vizate, dar şi a măsurilor implementate, potrivit cerinţelor companiilor.

Ca viitor colaborator, va primi sprijin pentru acomodare şi activitatea curentă, cunoaşterea modului de lucru şi a partenerilor/colaboratorilor.
Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane@tiriacgroup.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 octombrie 2022

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Senior Associate | Technology, IP & Data privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking a Senior Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest office with:
– 3-5 years of professional experience with focus on Technology, IP and Data Privacy;
– additional expertise in other fields of law (e.g. regulatory and compliance)could be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements;
– dynamic and supportive work environment;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– continuous coaching & mentorship;
– a fast paced environment and an extraordinary team with great mentoring opportunities.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 20 octombrie 2022

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking an Associate | Technology, IP & Data privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking an Associate to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest.

WE ARE LOOKING FOR A PURPOSE DRIVEN PERSON WHO HAS
– 0-1 years of professional experience;
– previous expertise in Technology, IP and Data Privacy would be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– the chance to work in a professional environment, exceptional opportunities for career growth, as well as a strong learning and development culture;
– fast paced environment and a diverse team with great mentoring opportunities;
– attractive remuneration package;
– a combination of great jobs to work on;
– great colleagues to work with;
– relevant professional development and training;
– flexible workplace and work environment.

Working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 20 octombrie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa office@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba engleză- nivel mediu/avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 22 septembrie 2022

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat/consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat sau consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii care stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ion Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: automotive, real-estate, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, Țiriac Group desfășoară activități în câteva domenii conexe, precum servicii de pază și protecție, property management, servicii media.

CERINŢELE PENTRU VIITORUL NOSTRU COLEG
– este avocat sau consilier juridic definitiv, are vechime în profesie de minim 5 ani (din care asistenţă juridică pentru companii minim 3 ani);
– a participat la implementarea proiectelor în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– are abilităţi analitice şi de sinteză, intuiţie şi imaginaţie bazată pe cunoaştere;
– are capacitatea de a aplica logica juridică;
– persoană proactivă cu dorinţa de perfecţionare juridică, determinare, implicare, capacitate de înţelegere a afacerilor şi fluxurilor de date;
– îşi doreşte să înveţe şi să se dezvolte în mod continuu, dar are şi puterea de a solicita sau accepta sprijin sau de a spune „nu ştiu”;
– are capacitatea de a lucra în echipă, este o persoană flexibilă, comunicativă, relaţionează foarte bine cu oamenii şi se adaptează uşor modului de lucru; este responsabilă, conştiincioasă şi dedicată; îşi respectă profesia;
– are experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea entităţilor juridice, indiferent de forma lor de organizare;
– are cunoştinţe IT, Microsoft Office, program legislativ, internet;
– are capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent, de a-şi asuma răspunderi cu orientarea spre rezultat şi de a identifica noi soluţii;
– îşi poate gestiona eficient timpul şi priorităţile, poate anticipa şi evalua consecinţele propriilor soluţii profesionale.

DESCRIEREA COLABORĂRII
– persoană capabilă să propună, să implementeze şi să contribuie la îmbunătăţirea măsurilor tehnice şi organizatorice pentru protecţia datelor cu caracter personal, conform cu Regulamentul general de protecţia a datelor nr. 679/2016 (EU) şi legislaţia naţională, pentru entităţi diferite şi în diverse arii de business (analiză şi elaborare documente: politici, proceduri, informări persoane vizate, acorduri între operatori, LIA, DPIA, altele);
– persoană care deţine suficiente cunoştinţe juridice şi în domeniul protecţiei datelor pentru consilierea şi instruirea conducerii entităţilor şi angajaţilor cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor;
– persoană care să preia integral respectarea principiilor protecţiei datelor, inclusiv cu: actualizarea permanentă a registrului inventar de date, verificarea planului de conformare şi actualizarea permanentă a informărilor destinate persoanelor vizate, dar şi a măsurilor implementate, potrivit cerinţelor companiilor.

Ca viitor colaborator, va primi sprijin pentru acomodare şi activitatea curentă, cunoaşterea modului de lucru şi a partenerilor/colaboratorilor.
Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane@tiriacgroup.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 septembrie 2022

D&B DAVID şi BAIAS recrutează avocați definitivi | Financial Services

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură afiliată PwC în România, recrutează avocați definitivi pentru a se alătura echipei de Servicii financiare, cu o posibilă implicare și în domeniul protecției datelor personale.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCÃ URMĂTOARELE CONDIŢII GENERALE
– să fie avocați admiși în Barou, cu o experiență minimum 3 ani în consultanță juridică;
– cunoștințe solide în drept bancar și experiența practică în acest domeniu; orice experiență anterioară în domeniul protecției datelor personale, al dreptului asigurărilor sau al dreptului societar constituie de asemenea un avantaj suplimentar;
– inteligenţă, motivaţie şi perseverenţă în viitoarea carieră de avocat;
– spirit de echipă și capacități de consolidare a relațiilor, excelente capacități de comunicare, flexibil, adaptabil și proactiv;
– raționament juridic solid, dedicație, foarte bune abilități de scriere juridică, precum şi cunoștințe avansate de limba engleză.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu avantajos;
– posibilitate de dezvoltare reală din punct de vedere profesional într-un cadru de profesioniști;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivată.

Candidații interesați de o dezvoltare profesională într-un climat multinațional în care sunt cultivate excelența şi spiritul de echipă sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție, cu menţiunea “Servicii financiare”, la adresa 
cristina.chiriac@david-baias.ro în atenția dnei. Cristina Chiriac.

DESPRE D&B DAVID şi BAIAS
D&B David şi Baias, societatea de avocatură conectată PwC în România (“D&B”), cea mai mare rețea internațională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în rețeaua societăților de avocați corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocați în 85 de jurisdicții. D&B este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocații ei, între aceștia şi clienți şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța şi Chișinău.
D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale şi de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M & A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 26 august 2022

DECALEX organizează program de practică

Dacă ești student sau masterand la drept şi eşti pasionat de legătura dintre drept şi tehnologie înscrie-te la programul de practică organizat în lunile august şi septembrie de compania DECALEX DIGITAL.

Programul de practică organizat de Decalex are ca obiectiv inițierea şi familiarizarea participanților cu domeniul protecţiei datelor, legislaţie aplicabilă, importanța vieții private ca drept fundamental.

Programul stagiului este de 4 ore/ zi, dimineața sau seara, în funcție de disponibilitatea candidaților.
Studenții interesați sunt rugați să transmită un e-mail la adresa: office@decalex.ro

DESPRE DECALEX
Decalex Digital SRL este prima companie românească ce oferă exclusiv servicii de consultanţă în domeniul protecţiei datelor. Cu un istoric de 10 ani în domeniul protecției datelor lucrăm cu companii din toate industriile pentru a le ajuta să înţeleagă şi să respecte prevederile legale în domeniu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 26 august 2022

FILIP & COMPANY recrutează avocat definitiv

Ești un avocat pasionat de GDPR?

FILIP & COMPANY recrutează avocat definitiv. Află și tu dacă ești colegul/colega care ne lipsește și care ar întregi echipa noastră.

Uite pe cine căutam: un coleg/ă cu experiență de 2-3 ani în practici precum data protection, contracte comerciale, protecția consumatorului sau alte arii de dreptul afacerilor, interesat/ă să lucreze în cadrul unei echipe dinamice, cu proiecte de anvergură, într-un mediu profesional, dar mai ales prietenos.

Așteptăm aplicația ta la join@filipandcompany.com

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunţul expiră la data de 10 august 2022

D&B DAVID şi BAIAS recrutează avocați | Data protection

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură conectată PwC România, recrutează avocați pentru a se alătura echipei de Data protection, cu o posibilă implicare și în domeniul serviciilor financiare.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCÃ URMĂTOARELE CONDIŢII GENERALE
– să fie avocați admiși în Barou, cu o experiență de până la 3 ani în consultanță juridică;
– cunoștințe solide în materia protecției datelor cu caracter personal și experiență practică de 2-3 ani în verificarea conformității și implementarea programelor de conformare; orice experiență anterioară în domeniul serviciilor financiare (drept bancar) sau al dreptului societar constituie un avantaj suplimentar;
– inteligenţă, motivaţie şi perseverenţă în viitoarea carieră de avocat;
– spirit de echipă și capacități de consolidare a relațiilor, excelente capacități de comunicare, flexibil, adaptabil și proactiv;
– raționament juridic solid, dedicație, foarte bune abilități de scriere juridică, precum și cunoștințe avansate de limba engleză.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu avantajos;
– posibilitate de dezvoltare reală din punct de vedere profesional într-un cadru de profesioniști;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivată.

Candidații interesați de o dezvoltare profesională într-un climat multinațional în care sunt cultivate excelența şi spiritul de echipă sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție, cu mențiunea “Data protection”, la adresa cristina.chiriac@david-baias.ro în atenția dnei. Cristina Chiriac.

DESPRE D&B DAVID şi BAIAS
D&B David şi Baias, societatea de avocatură conectată PwC în România (“D&B”), cea mai mare rețea internațională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în rețeaua societăților de avocați corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocați în 85 de jurisdicții. D&B este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocații ei, între aceștia şi clienți şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța şi Chișinău.
D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale şi de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M&A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 25 iulie 2022

NNDKP is recruiting lawyer | Data protection

NESTOR NESTOR DICULESCU KINGSTON PETERSEN is recruiting lawyer | Data Protection.

We are looking for talented and highly-motivated lawyers with a strong professional background, communication and analytical skills, ready to embark on a great career as leading environment lawyers, and be part of some very exciting and ground-breaking projects.

Our team designs and deploys commercially sound and „ready-to-roll” legal strategies that prevent or mitigate our clients’ exposure to increasingly stringent environment law matters.

We guide the entire range of commercial entities, and not only from visibly polluting industries, but also isolate and deal with real concerns that may be set out by regulations and policies related to compliance and operational risks faced during regular business or transactional projects.

REQUIREMENTS
– 2-3 years of professional experience;
– involvement in projects with environmental and regulatory matters and/or data protection component is a plus;
– very good knowledge of civil and administrative law;
– very good command of English; an additional foreign language is a plus;
– experience in data protection and privacy matters is a plus;
– pro-active attitude, team player.

If you are interested in joining a successful team, please enter your resume to our Career page on the website or send your resume to our HR Director at: Ruxandra.Teodorescu@nndkp.ro
If this role isn’t quite right for you but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) is a pioneer of business law in Romania.

For over 30 years, our team has contributed to myriads of deals and projects in Romania, helping corporations, financial institutions, private equity funds and entrepreneurs from diverse industries move forward with their business initiatives.

Over 140 lawyers & tax & IP counsellors, supported by 70 business services professionals, working in Bucharest and our regional offices, offer integrated legal and tax advice across virtually all industry sectors, including in innovative and niche sectors.

A 6 time winner of the “Law Firm of the Year in Romania” award by Chambers Europe – an extraordinary performance on this market, NNDKP represents Romania in some of the most prestigious international professional networks – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – and is a founding member of SEE Legal, having also established strong connections with leading international law firms.

Today, NNDKP is an entrepreneurial success story whose narrative thread follows natural evolution, adapted to the dynamics of the Romanian business environment. We invite you to watch our story in a video that captures our evolution and celebrates our achievements, available here. To learn more about us, please visit our LinkedIn profile. For more information about our Environment and Data protection Practice, please visit https://www.nndkp.ro/what-we-do/legal-counseling/data-protection/ and https://www.nndkp.ro/what-we-do/legal-counseling/environment/.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 22 iunie 2022

TONCESCU & ASOCIAȚII – KPMG Legal is seeking a Managing Associate | Technology, IP & Data privacy

TONCESCU & ASOCIAȚII SPARL – KPMG Legal is the Romanian law firm affiliated with KPMG in Romania having a young, dynamic and innovative team member of KPMG Law global network and which differentiates in the market by the offering of legal services as part of complete solutions together with KPMG specialists and experts, by using technology for ensuring efficiency and by the quality of its services.

We want to further grow and consolidate our team with lawyers understanding the current developments, challenges and expectations and willing to grow and evolve in a context offering access to local and international knowledge and expertise and in a culture focused on development, learning and collaboration.

WHAT ARE WE LOOKING FOR?
We are currently seeking an Experienced lawyer to join our Technology, IP and Data Privacy team in Bucharest office with:
– at least 5 years of professional experience with focus on Technology, IP and Data Privacy;
– additional expertise in other fields of law (e.g. regulatory and compliance) will be considered an advantage;
– excellent writing and communication skills in English (good knowledge of additional foreign languages is an advantage);
– completed Romanian legal studies (top Law faculties are preferred, international study experience is welcomed);
– member of the Bucharest Bar;
– proactive attitude and positive approach to work, strong analytical ability, excellent research, legal drafting and verbal communication skills and a commitment to client service;
– team worker, efficient, good communicator, flexible and adaptable.

WHAT DO WE OFFER?
– attractive rewards and flexible working arrangements;
– dynamic and supportive work environment;
– an innovative and international working environment with high profile mandates;
– the opportunity to work closely with other practice groups on a domestic and cross-border basis;
– continuous coaching & mentorship;
– working at KPMG is also about happy people and an internal culture that supports employees in following their passions through various activities and events. We also have numerous benefits to support your health, a flexible working schedule and many more advantages.

HOW TO APPLY?
We thank all applicants in advance for submitting their resumes here.

CONFIDENTIALITY
Confidentiality will be ensured to protect the interests of applicants.
Only preselected candidates will be invited to an interview.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 17 iunie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/ profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba engleză – nivel mediu/ avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validează din perspectiva protectiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 13 iunie 2022

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer ( associate or senior ) willing to join our Data Protection practice.

The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– at least 3 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills ( MS Office );
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter ( in English ) to the following e-mail address: hr@tuca.ro by April 30st, 2022.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 12 mai 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală / profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CĂUTĂM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer / compliance officer / jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa / cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba Engleza- nivel mediu / avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi validezi din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 9 mai 2022

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer ( associate or senior ) willing to join our Data Protection practice.
The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– at least 3 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills ( MS Office );
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter ( in English ) to the following e-mail address: hr@tuca.ro by March 31st, 2022.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 11 aprilie 2022

SUCIU – Employment and Data Protection Lawyers is looking for a Senior Associate

WE ARE HIRING!

SUCIU – Employment and Data Protection Lawyers is looking for a Senior Associate | Employment & Data Protection.

Are you passionate about employment law and GDPR? Willing to think outside the box? Eager to work in a relaxed environment where trust replaces micromanagement?

Then make sure you send your CV to: info@suciu-employmentlaw.ro

We are hiring a senior associate with 5 to 8 years of experience in employment law and/or data protection and full professional proficiency in English. Strong German skills are a plus.

You will be advising clients in Romania and the United Arab Emirates, while working in a Hybrid Work Model (in-office and remote work) from Bucharest and Dubai.

We can’t wait to welcome you in our team!

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 30 martie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie buna de dezvoltare personala / profesionala, intrucat vei lucra cot la cot cu antreprenori si consultanti smart, cat si cu clienti din multiple domenii.

Daca esti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tau.

PE CINE CAUTAM
– studii in domeniul juridic finalizate;
– experienta relevanta in functia de data protection officer / compliance officer / jurist de minim 6 luni
– constituie un avantaj experie ta / cunostintele in IT; ( cumulate pentru functiile mentionate anterior );
– cunostinte avansate de legislatie privind protectia datelor cu caracter personal ( Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– cunostinte operare PC ( Microsoft Office ) si de realizare a prezentarilor;
– limba engleza- nivel mediu / avansat, scris si vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simt de raspundere, capabil sa lucreze eficient;
– abilitati de analiza si sinteza;
– impartialitate;
– fire analitica pentru a identifica riscuri la nivelul activitatii unei companii si de a propune masuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilitati de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, initiativa, atitutidine pozitiva;
– experienta in administrarea comunicarii profesionale cu consultantii externi, autoritatile de supraveghere si institutii publice.

CE VA FACE
– ofera consultanta si suport in procesele de evaluare si implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de imbunatatire a proceselor din activitate; evalueaza riscurile la care poate fi supusa compania in activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizeaza si verifica conformitatea operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizeaza respectarea prevederilor GDPR, a altor dispozitii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protectia datelor si a politicilor companiei în ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilitatilor si actiunile necesare si de formare a personalului implicat in operatiunile de prelucrare, precum si auditurile aferente;
– redacteaza contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifica si validezi din perspectiva protectiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaboreaza inventarul si detine un registru al operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societatii;
– informeaza, consiliaza și emite recomandări in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal;
– implementeaza si monitorizeaza cerintele impuse cu privire la protectia datelor cu caracter personal;
– participa in mod activ la realizarea evaluarilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 30 martie 2022

D&B DAVID şi BAIAS recrutează avocați | Data protection

D&B David si Baias

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură afiliată PwC în România, recrutează avocați a se alătura echipei de Data protection, cu o posibilă implicare și în domeniul serviciilor financiare.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCÃ URMĂTOARELE CONDIŢII GENERALE
– să fie avocaţi admişi în Barou, cu o experienţă de până la 3 ani în consultanţă juridică;
– cunoştinţele solide în materia protecţiei datelor cu caracter personal şi experienţă practică de 2-3 ani în verificarea conformităţii şi implementarea programelor de conformare. Orice experiență anterioară în domeniul serviciilor financiare ( drept bancar ) sau al dreptului societar constituie un avantaj suplimentar;
– inteligenţă, motivaţie şi perseverenţă în viitoarea carieră de avocat;
– spirit de echipă și capacități de consolidare a relațiilor, excelente capacități de comunicare, flexibil, adaptabil și proactiv;
– raționament juridic solid, dedicație, foarte bune abilități de scriere juridică, precum si cunoștințe avansate de limba engleză.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu avantajos;
– un loc de muncă stabil într-o companie multinaţională de prestigiu;
– posibilitate de dezvoltare reală din punct de vedere profesional într-un cadru de profesioniști;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivată.

Candidații interesați de o dezvoltare profesională într-un climat multinațional în care sunt cultivate excelența şi spiritul de echipă sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție cu menţiunea “Data protection” la adresa cristina.chiriac@david-baias.ro în atenția doamnei Cristina Chiriac.

DESPRE D&B DAVID şi BAIAS
D&B David şi Baias, societatea de avocatură afiliată a PricewaterhouseCoopers în România (“D&B”), cea mai mare rețea internațională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în rețeaua societăților de avocați corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocați în 85 de jurisdicții. D&B David şi Baias este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocații ei, între aceștia şi clienți şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța şi Chișinău.
D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale şi de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M & A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 23 martie 2022

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic | Protecţia datelor

ŢIRIAC GROUP recrutează avocat / consilier juridic specializat în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.

Excelența se construiește prin ideile, valorile și oamenii care stau la baza unei companii. Astfel a început povestea Grupului Țiriac. Creat la inițiativa domnului Ion Țiriac, grupul reunește în prezent peste 40 de companii private autohtone, activând în următoarele sectoare principale: automotive, real-estate, transport aerian și energie. Pe lângă acestea, Țiriac Group desfășoară activități în câteva domenii conexe, precum servicii de pază și protecție, property management, servicii media.

CERINŢELE PENTRU VIITORUL NOSTRU COLEG
– este avocat sau consilier juridic definitiv, are vechime în profesie de minim 5 ani (din care asistenţă juridică pentru companii minim 3 ani);
– a participat la implementarea proiectelor în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal;
– are abilităţi analitice şi de sinteză;
– are capacitatea de a aplica logica juridică;
– persoană proactivă, are curiozitate juridică, determinare, implicare, capacitate de înţelegere a afacerilor şi fluxurilor de date;
– îşi doreşte să înveţe şi să se dezvolte în mod continuu, dar are şi puterea de a solicita sau accepta sprijin sau de a spune „nu ştiu”;
– are capacitatea de a lucra în echipă, este o persoană flexibilă, comunicativă, relaţionează foarte bine cu oamenii şi se adaptează uşor modului de lucru; este responsabilă, conştiincioasă şi dedicată; îşi respectă profesia;
– are experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea entităţilor juridice, indiferent de forma lor de organizare;
– are cunoştinţe IT; Microsoft Office, program legislativ, internet;
– are capacitatea de a-şi desfăşura activitatea în mod independent, de a-şi asuma răspunderi cu orientarea spre rezultat şi de a identifica noi soluţii;
– îşi poate gestiona eficient timpul şi priorităţile, poate anticipa şi evalua consecinţele propriilor soluţii profesionale.

DESCRIEREA COLABORĂRII
– persoană capabilă să propună, să implementeze şi să contribuie la îmbunătăţirea măsurilor tehnice şi organizatorice pentru protecţia datelor cu caracter personal, conform cu Regulamentul general de protecţia a datelor nr. 679/2016 (EU) şi legislaţia naţională, pentru entităţi diferite şi în diverse arii de business (analiză şi elaborare documente: politici, proceduri, informări persoane vizate, acorduri între operatori, LIA, DPIA, altele);
– persoană care deţine suficiente cunoştinţe juridice şi în domeniul protecţiei datelor pentru consilierea şi instruirea conducerii entităţilor şi angajaţilor cu privire la obligaţiile ce le revin în temeiul Regulamentului (EU) 2016/679 şi al altor dispoziţii de drept al Uniunii sau drept intern referitoare la protecţia datelor.
– persoană care să preia integral respectarea principiilor protecţiei datelor, inclusiv cu: actualizarea permanentă a registrului inventar de date, verificarea planului de conformare şi actualizarea permanentă a informărilor destinate persoanelor vizate, dar şi a măsurilor implementate, potrivit cerinţelor companiilor.

Ca viitor colaborator, vei primi sprijin pentru acomodare şi activitatea curentă, cunoaşterea modului de lucru şi a partenerilor / colaboratorilor.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: resurse.umane@tiriacgroup.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 martie 2022

SIMION & BACIU is looking for an associate lawyer

An exciting opportunity has come up! We are expanding our enthusiastic team and we want a new colleague to join our practices of CONSUMER PROTECTION & ADVERTISING and DATA PRIVACY & PERSONAL DATA PROCESSING!

We are currently seeking an associate lawyer to join our Consumer Protection & Advertising and Data Privacy & Personal Data Processing Practices in our Bucharest office.

WHO WE ARE
We are an intellectual powerhouse providing the best combination of legal advice, business savvy and humanness.
Our services cover various practice areas, namely: intellectual property, technology and media, life sciences, gaming and gambling, corporate & M&A, consumer protection and advertising, data privacy and personal data processing, dispute resolution.

THE ROLE
This is a great opportunity to join our enthusiastic law firm with an outstanding reputation in several areas including consumer protection, advertising, technology and data protection.
Our team has been awarded several distinctions by reputable international and local directories, being recognized throughout the years as the go-to law firm in Romania for intellectual property, gambling and related regulatory matters.
You will enjoy working with the most important names in the various industries worldwide, international law firms from Europe, USA and Asia as well as trade associations.
As part of our team, you will have the opportunity to be closely involved in projects regarding essential legislative developments in areas of interests for our clients, by constantly working within the specialized work groups in relevant organizations and associations in the industries of interest.
You will have control over your career and enjoy a truly forward-thinking working environment. The position represents an outstanding opportunity for the right individual with excellent prospects for long term progression.

MAIN RESPONSIBILITIES INCLUDE
– rendering legal advice and drafting analysis on a broad spectrum of matters with respect to aspects of consumers protection and advertising as well as personal data processing and data breaches;
– reviewing and preparing legal documents to be used by the clients in relation with the consumers (including general or specific Terms & Conditions, guarantee certificates etc.);
– reviewing and/or preparing commercial agreements governing the activities performed by the clients within the Romanian market, focus being placed on the specificities of the retail industry in Romania;
– representing clients in front of the national authorities in the fields of relevance;
– research of legislation as well as business and technological trends that are of interest for the industries covered by our practices.

THE CANDIDATE – KEY REQUIREMENTS
– member of the Bar Association with at least 1-2 years of professional experience;
– strong command of the law in a wide spectrum of commercial legal matters;
– prior experience in consumer protection, data privacy or other regulated industries is an advantage, but not mandatory;
– solid knowledge of MS Word, Excel, Power Point and Outlook applications;
– strong written and verbal communications skills in Romanian and English, and ability to interact with various departments and levels of management. Other foreign language skills are a plus;
– critical thinking, initiative, and ability to work independently, take ownership, and use judgment and discretion to address issues without supervision;
– attention to detail and accuracy;
– sharp sense of priorities and good time management;
– ability to react quickly and make the right decisions;
– business savvy with a genuine interest in new technologies and the retail sector;
– team player;
– efficient and able to act with calmness under pressure.

WHAT WE OFFER
– competitive remuneration and annual bonus based on performance;
– opportunity to join a friendly, dynamic, and expanding team;
– opportunity to grow within a highly skilled and quality driven company;
– opportunity to participate at local and international conferences;
– mentoring from lawyers with strong experience and recognition in commercial law areas;
– downtown office location;
– medical insurance package.

In order to apply for this position, please send your CV at: hr@simionbaciu.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 7 martie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CAUTAM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţa/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba engleză- nivel mediu/avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire sau eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– monitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi valideaza din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 9 februarie 2022

DECALEX recrutează consultant GDPR

Echipa DECALEX se măreşte şi este în căutarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR în proiectele pe care le derulăm.

Este o ocazie bună de dezvoltare personală/profesională, întrucât vei lucra cot la cot cu antreprenori şi consultanţi smart, cât şi cu clienţi din multiple domenii.

Dacă eşti interesat, trimite-ne un email la adresa team@decalex.ro cu CV-ul tău.

PE CINE CAUTAM
– studii în domeniul juridic finalizate;
– experienţă relevantă în funcţia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni (cumulate pentru funcţiile menţionate anterior);
– cunoştinţe avansate de legislaţie privind protecţia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);
– constituie un avantaj experienţă/cunoştinţele în IT;
– cunoştinţe operare PC (Microsoft Office) şi de realizare a prezentărilor;
– limba Engleza- nivel mediu/avansat, scris şi vorbit;
– orientare spre rezultate, cu simţ de răspundere, capabil să lucreze eficient;
– abilităţi de analiză şi sinteză;
– imparţialitate;
– fire analitică pentru a identifica riscuri la nivelul activităţii unei companii şi de a propune măsuri de prevenire său eliminare a acestora;
– abilităţi de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, iniţiativă, atitutidine pozitivă;
– experienţă în administrarea comunicării profesionale cu consultanţii externi, autorităţile de supraveghere şi instituţii publice.

CE VA FACE
– oferă consultanţă şi suport în procesele de evaluare şi implementare a prevederilor GDPR;
– propune planuri de îmbunătăţire a proceselor din activitate; evaluează riscurile la care poate fi supusă compania în activitatea sa din perspectiva GDPR;
– analizează şi verifică conformitatea operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
– nonitorizează respectarea prevederilor GDPR, a altor dispoziţii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protecţia datelor şi a politicilor companiei în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilităţilor şi acţiunile necesare şi de formare a personalului implicat în operaţiunile de prelucrare, precum şi auditurile aferente;
– redactează contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);
– verifică şi valideaza din perspectiva protecţiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;
– elaborează inventarul şi deţine un registru al operaţiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societăţii;
– informează, consiliază și emite recomandări în ceea ce priveşte protecţia datelor cu caracter personal;
– implementează şi monitorizează cerinţele impuse cu privire la protecţia datelor cu caracter personal;
– participă în mod activ la realizarea evaluărilor de tip DPIA.

Anunțul este valabil pentru București.

* Anunțul expiră la data de 6 ianuarie 2022

D&B DAVID şi BAIAS recrutează avocați stagiari | Financial services & Data protection

D&B David si Baias

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură conectată PwC în România, recrutează avocat stagiar pentru a se alătura practicii de consultanță, în grupul Financial Services & Data Protection.

CANDIDAŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCÃ URMĂTOARELE CONDIŢII GENERALE
– avocat colaborator, proaspăt admis în Baroul Bucureşti sau cu 1-2 ani vechime;
– deține cunoștințe solide de drept civil și drept comercial;
– deține cunoștințe avansate de limba engleză (minimum nivel C1);
– abilități de comunicare și capacitate de integrare într-un colectiv;
– deschidere şi disponibilitate spre un progres continuu;
– dă dovadă de acuratețe în redactare;
– capacitate de concentrare şi orientare către obiective şi sarcini;
– perseverență, responsabilitate şi integritate.

OPORTUNITĂŢI
– posibilitatea de a lucra pentru proiecte de anvergură;
– posibilitate de dezvoltare din punct de vedere profesional într-un ritm accelerat;
– oportunitatea de a lucra într-un mediu prietenos, dinamic, alături de o echipă motivată.

Candidații interesați de o dezvoltare profesională într-un climat multinațional în care sunt cultivate excelența şi spiritul de echipă sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție, în atenția dnei. Cristina Chiriac, la adresa: cristina.chiriac@david-baias.ro

DESPRE D&B DAVID ŞI BAIAS
D&B David şi Baias, societatea de avocatură conectată PricewaterhouseCoopers în România (“D&B”), cea mai mare rețea internațională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în rețeaua societăților de avocați corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocați în 85 de jurisdicții. D&B David şi Baias este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocații ei, între aceștia şi clienți şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța şi Chișinău.
D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale şi de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M & A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 6 decembrie 2021

ANTICO & PARTNERS recrutează avocat definitiv

Cu o experiența internațională, Societatea Civilă de Avocați ANTICO & PARTNERS își extinde echipa și recrutează un avocat definitiv în domeniul bancar, regulatory, compliance.

CERINŢE
– avocat definitiv, membru al Baroului Bucureşti;
– cu minim 1 an experiență practică în domeniul bancar (experiența privind activitatea IFN-urile este considerată un avantaj);
– cunoștințe teoretice și practice temeinice de drept societar, contracte între și pentru profesioniști, drept civil, protecția datelor cu caracter personal, regulatory, compliance;
– să fie o persoană deschisă, creativă, pro-activă și cu spirit de echipă;
– capacitate de lucru în echipă, eficienţă, adaptabilitate şi responsabilitate;
– abilitatea de a prioritiza şi eficientiza timpul de lucru şi de a respecta termenele prestabilite;
– bun cunoscător al limbii engleze (scris şi vorbit);
– cunoaşterea limbii italiene poate constitui un avantaj.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de email office@antico.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 22 noiembrie 2021

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI DE AVOCAŢI MITEL & ASOCIAŢII!

MITEL & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi.

CĂUTĂM AVOCAŢI DEFINITIVI CARE ÎNDEPLINESC URMĂTOARELE CRITERII
– membri ai Baroului Bucureşti;
– experienţă profesională de 2-4 ani dobândită în cadrul unei societăţi de avocaţi în aria Corporate & Commercial;
– cunoştinţe solide în drept civil și comercial. Experienţa în Real Estate sau în domenii reglementate, cum ar fi protecţia datelor cu caracter personal, drept bancar/ finanţări sau dreptul concurenţei reprezintă un avantaj;
– cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat;
– cunoştinţe avansate de operare PC.

OPORTUNITĂŢI
– onorariu motivant;
– desfăşurarea activităţii pe baza unei relaţii de colaborare stabilă, de lungă durată, într-o societate de avocatură de prestigiu;
– posibilitate de specializare în domenii de nişă ale dreptului;
– posibilitate de dezvoltare într-un mediu profesionist;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică şi motivantă.

Candidaţii interesaţi sunt rugaţi să transmită CV-urile la adresa: office@mitelpartners.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 18 octombrie 2021

ŢUCA ZBÂRCEA & ASOCIAŢII is looking for a lawyer | Data protection

Tuca-Zbarcea-Asociatii 10

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII is looking for a fully fledged lawyer willing to join our Data Protection practice.

The ideal candidate would be a career-oriented young lawyer looking to improve his or her professional record and soft skills as part of a team of highly appreciated professionals.

REQUIREMENTS
– min. 4 years of experience;
– fluent in English;
– computer skills (MS Office);
– experience in any of the following areas is a plus: Corporate, M&A, Capital Markets.

BENEFITS
– attractive pay, subject to regular evaluations and which may be raised by reference to performance;
– opportunity to work and develop in a professional team;
– friendly work environment.

If you fit the description, please send your CV and cover letter (in English) to the following e-mail address: hr@tuca.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 13 octombrie 2021

ONV LAW recrutează avocat definitiv | Data Protection

ONV LAW recrutează avocat definitiv, cu experiență relevantă de minim 2 ani în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

CE NE DORIM DE LA TINE
– să ai cunoștințe temeinice în materia protecției datelor cu caracter personal și experiență în gestionarea de proiecte complexe pentru clienți multinaționali;
– să ai fluență în limba engleză;
– capacitate bună de analiză și atenție la detalii;
– proactivitate și spirit de echipă;
– disponibilitatea pentru a efectua deplasări, atât în țară, cât și în străinătate;
– experiența în domenii precum corporate, M&A și cunoașterea oricărei alte limbi străine constituie un avantaj.

Vei într-un mediu prietenos, cu o echipă dinamică și orientată spre rezultate, care consiliază preponderent clienți privați români și internaționali, într-o varietate de sectoare industriale.

OPORTUNITĂȚI
– posibilitate de dezvoltare din punct de vedere profesional;
– loc de muncă stabil într-o echipă care valorizează parteneriatele de lungă durată;
– oportunitatea de a lucra într-o echipă care prețuiește echilibrul dintre viața profesională și viața personală.

Îi rugăm pe cei interesați să trimită un Curriculum Vitae însoțit de o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: office@onvlaw.ro
Doar candidații selectați vor fi contactați pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 25 august 2021