GALU & PARTNERS recrutează avocat

GALU & PARTNERS selectează pentru biroul din Timișoara avocat stagiar/ definitiv cu 1-4 ani vechime în profesie.

CERINȚE
– cunoștințe solide de drept civil, dreptul muncii și dreptul afacerilor;
– excelentă utlilizare a englezei juridice; cunoașterea limbii germane sau a altei limbi străine constituie un avantaj;
– experienţă în consultanța juridică (negocierea, redactarea și revizuirea contractelor, elaborarea de opinii și analize juridice, drept societar etc.); experiența în domeniul litigiilor comerciale constituie un avantaj;
– bune abilități de exprimare și redactare în limbaj juridic;
– căutăm o persoană cu o foarte bună capacitate de analiză și sinteză, atentă la detalii, responsabilă, comunicativă, proactivă.

CE OFERIM
– un mediu de lucru tânăr, dinamic, flexibil, cu o experiență vastă în consultanța de business și litigii comerciale;
– expunere la proiecte interdisciplinare, inovatoare, cu componentă multinațională și posibilitatea de a contribui la povești de succes pe piața de afaceri;
– posibilitate de a crește profesional și de a vă dezvolta personal într-un mediu de lucru competitiv.

Dacă considerați că vă potriviți profilului, trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa: melinda.galu@galu-partners.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul Timișoara.

* Anunțul expiră la data de 21 septembrie 2022

FIRON BAR-NIR recrutează avocat | Litigii & insolvență

FIRON BAR-NIR, societate de avocați internațională, recrutează avocat cu 1-4 ani experiență pentru a se alătura echipei departamentului de litigii și insolvență.

CERINȚE
– cunoștințe teoretice extinse și experiență practică în domeniul dreptului civil, dreptului procesual civil, dreptului administrativ și contenciosului administrativ;
– cunoștințele teoretice și experiența practică în domeniul procedurilor de prevenire a insolvenței și de insolvență (restructurare, insolvență, reorganizare și lichidare) reprezintă un plus;
– cunoașterea foarte bună a limbii engleze, scris și vorbit;
– bun comunicator, persoană energică, cu spirit de lucru în echipă, preocupat de perfecționarea profesională permanentă.

BENEFICII
Firon Bar-Nir este o societate de avocați internațională, cu o filosofie organizațională semnificativ diferită în multe privințe de societățile similare din România.
Societatea noastră pune în centrul atenției persoana și prioritizează crearea și păstrarea unui mediu de lucru prietenos. Avocații noștri sunt implicați în măsura maxim posibilă în toate activitățile care presupun contact direct cu clientul. Opinia profesională a fiecărui avocat este nu numai binevenită, ci este în mod constant solicitată.
Firon Bar-Nir oferă salarii atractive pentru nivelele de experiență profesională și urmărește să asigure perspectiva și mijloacele unei dezvoltări profesionale constante.

Candidații sunt invitați să depună cererile prin email la adresa: georgiana.orsaria@firon-barnir.ro

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 21 septembrie 2022