BRAŞOVEANU CERNAT & ASOCIAŢII recrutează avocaţi definitivi

BRAŞOVEANU CERNAT & ASOCIAŢII recrutează Senior Litigator & Consultant.

Eşti gata să lucrezi într-o societate de avocatură în cadrul căreia îţi vei dezvolta abilităţile avocaturii de afaceri, atât cele de consultanţă la cel mai înalt nivel de profesionalism în avocatură de afaceri şi cele de reprezentare în litigii?
Eşti pregătit să faci parte dintr-o echipă de profesionişti unde termenul de “work-life balance” este recunoscut şi respectat?

Poţi atinge excelenţa în avocatura de afaceri, alături de o echipă de avocaţi de top: Petronela Cernat (Doctor în Drept şi Managing Partner) şi Andrei Brasoveanu (Managing Partner), au fost implicaţi în proiecte de consultanţă şi litigii cu rezultate remarcabile de-a lungul anilor.

DETALII
Oraşul: Bucureşti;
Tip job: Full time;
Nivel carieră: minim 4 ani de experienţă profesională;
Limbi străine: Engleză – nivel avansat.

OFERTĂ
BRAŞOVEANU CERNAT & ASOCIAŢII recrutează avocaţi colaboratori cu experienţă de minim 4 ani pentru a derula proiecte de litigii şi consultanţă în domenii precum drept civil, comercial, corporate, contractual, contencios administrativ, insolvenţă şi concurenţă.
Aplicanţii trebuie să dovedească o pregătire profesională ridicată, să fie buni redactori cu capacitate de exprimare precisă şi de sinteză a ideilor juridice, să fi dobândit experienţă anterioară în materia consultanţei şi a litigiilor, iar decenţa, rezonabilitatea, respectul pentru muncă şi echipă să fie printre principalele valori proprii.

Vrei şansa să îţi dezvolţi şi să îţi pui în valoare întregul tău potenţial profesional şi să îţi construieşti un nume recunoscut în domeniu? Aşteptăm resume-ul tău la adresa de e-mail [email protected] în atenţia drei. Miron Patricia sau prin fax la nr.: 0314 315 371

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 29 iunie 2014