MOROIANU MIHAI SORIN recrutează avocat stagiar

pagina antet 1.

CIA MOROIANU MIHAI SORIN recrutează avocat stagiar, membru al Baroului Bucureşti.

Solicităm cunoştinţe teoretice solide în materia dreptului civil, comercial precum şi dreptul asigurărilor. De asemenea, este importantă o foarte bună cunoaștere a limbii române, ușurința şi fluența în exprimarea scrisă şi vorbită. Constituie un avantaj cunoașterea dreptului asigurărilor.

Căutam persoane serioase, responsabile, care doresc crearea și dezvoltarea unei cariere în cadrul unui cabinet individual de avocat specializat în materia dreptului civil şi al asigurărilor.

DESCRIEREA FIRMEI
Cabinetul Individual de Avocatură « Sorin Mihai Moroianu » a luat naștere în anul 2008, în prezent reunind mai mulţi avocaţi şi colaboratori specializaţi în drept comercial, civil, proprietate intelectuală şi asigurări.

Activitatea profesională se va desfăşura la sediul situat în Municipiul Bucureşti, Str. Aristide Pascal nr. 29-31, et. 3, sector 3. (imobilul se află situat în vecinătatea Pieței Alba Iulia).

Onorariul maxim brut oferit avocaţilor stagiari, pentru primul an de activitate în cadrul cabinetului, este de 1400 – 1.600 lei/lună, la care se poate adăuga un onorariu de succes în cuantum de 3-5% din totalul dosarelor soluţionate.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită cv-ul, redactat în limba română, la adresa de e-mail: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 1 martie 2015