BĂICULESCU & ASOCIAȚII is looking for new colleagues

BĂICULESCU & ASOCIAȚII is looking for new colleagues for the dispute resolution and white collar crime departments.

Fluent English is required.

If you think you might be a good fit for either of the positions let us know by sending your CV at: office@baiculescu.eu

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 17 septembrie 2021

MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați | M&A

MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați M&A.

Mușat & Asociații recrutează avocați inteligenți și curajoși, care pot face diferența între ceea ce unii percep ca un mediu sever sau neprietenos și ceea ce este în realitate un mediu performant, cu rezultate impresionante în peste 30 de ani de activitate, în care s-au format mulți dintre cei mai apreciați și renumiți avocați din piața avocaturii din România și în care se lucrează pe unele dintre cele mai complexe proiecte din piață.

Candidații trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză și să fie deschiși să lucreze în echipă, în proiecte cu natură pluridisciplinară, M&A, Corporate, Capital Markets, Banking & Finance, Achiziții Publice, Mediu și Litigii specializate în practicile anterior menționate.

Experiența anterioară în aceste arii de practică va fi evaluată în funcție de nivelul de senioritate al aplicantului.

Pot aplica atât avocați definitivi, dar și stagiari.

Evaluarea se va desfășura la sediul Mușat & Asociații, sub formă de interviu cu partenerii implicați, în baza unui eseu a cărui temă va fi comunicată fiecărui aplicant selectat, după studierea CV-ului, a foii matricole și a eventualelor referințe depuse în susținerea aplicației.

CV-urile, foile matricole, eventualele referințe, precum și orice solicitări de clarificare se vor comunica electronic, la adresa corina.danu@musat.ro – în atenția Dlui. Răzvan Stoicescu, Deputy Managing Partner, cu subiectul „Candidatură procedură recrutare avocat M&A Q3 2021„.

Mușat & Asociații este una dintre primele case de avocatură înființate în România imediat după căderea regimului comunist. Cu 13 parteneri și peste 100 de avocați și consultanți, Mușat & Asociații acordă servicii de consultanță în toate domeniile avocaturii de business: fuziuni și achiziții, privatizări, drept bancar și financiar, energie și resurse naturale, drept imobiliar și dreptul construcțiilor, concurență și practici antitrust, drept societar și comercial, telecomunicații, IT și media, dreptul muncii și beneficii extra-salariale, drept fiscal, piețe de capital, infrastructură și parteneriate public-privat/ achiziții publice, dreptul mediului, litigii și arbitraj, drept penal. Echipa de avocați beneficiază de vasta experiență a firmei în multiple tranzacții complexe naționale și internaționale și oferă servicii juridice integrate printr-o abordare multi-disciplinară.

Fiind recunoscută drept unul dintre pilonii avocaturii de business din România, Mușat & Asociații este în mod constant recomandată de publicațiile juridice internaționale (precum Chambers & Partners, Practical Law Company, International Financial Law Review, Legal 500, etc.) drept unul dintre liderii firmelor de avocatură, mulți dintre avocații firmei fiind, la rândul lor, nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 17 septembrie 2021