FIDASmart recrutează junior associate

FIDASmart recrutează Junior Associate.

FIDASmart – societate de avocaţi cu activităţi axate pe consilierea clienţilor persoane juridice şi a investitorilor profesionişti, cu o vastă experienţă în domeniul societar, comercial, imobiliar şi insolvenţă – îşi caută noi colegi. Dacă eşti avocat şi te regăseşti în profilul pe care îl căutăm, avem un loc pentru tine la noi în echipă!

În cadrul FIDASmart vei găsi o echipă tânără, proiecte interesante atât pe plan local cât şi internaţional, un program ce ţine cont de echilibrul activitate profesională – viaţa privată, oportunităţi de dezvoltare şi o ofertă financiară motivantă.

CRITERII PROFESIONALE
– avocat stagiar sau definitiv, până la 3 ani experienţă în profesie;
– limba engleză – nivel avansat.

CRITERII PERSONALE
– plăcere pentru munca în echipă;
– curiozitate şi interes pentru expunerea la proiecte diverse şi pentru dezvoltarea în arii de drept variate.

Candidaţii interesaţi sunt rugaţi să trimită CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 7 aprilie 2021

D&B DAVID și BAIAS recrutează avocaţi definitivi | Real estate

D&B David si Baias

D&B DAVID şi BAIAS – societatea de avocatură afiliată PwC în România, recrutează avocați definitivi pentru a se alătura echipei de Real Estate.

CANDIDAŢII TREBUIE SÃ ÎNDEPLINEASCÃ URMÃTOARELE CONDIŢII GENERALE
– să aibă experienţă de 2 – 3 ani în consultanţă juridică;
– să aibă cunoștințe avansate de limba engleză;
– să dovedească cunoştinţe juridice temeinice în drept civil şi drept comercial;
– capacitate de a reacţiona rapid şi de a lua decizii corecte în momente critice, asumându-şi responsabilităţi;
– să aibă spirit inovativ, excelente abilităţi de comunicator şi de jucător în echipă;
– să aibă cunoştinţe operare PC.

Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională într-un climat multinaţional în care sunt cultivate excelenţa şi spiritul de echipă sunt rugați să trimită CV-ul şi o scrisoare de intenție, în atenția dnei. Cristina Chiriac, la adresa: [email protected]

DESPRE D&B DAVID ŞI BAIAS
D&B David şi Baias, societatea de avocatură afiliată a PricewaterhouseCoopers în România (“D&B”), cea mai mare reţea internaţională de audit, consultanţă fiscală şi de afaceri, fiind integrată în reţeaua societăţilor de avocaţi corespondente PwC care cuprinde mai mult de 2.000 de avocaţi în 85 de jurisdicţii. D&B David şi Baias este concepută ca un parteneriat bazat pe o comunitate de valori între avocaţii ei, între aceştia şi clienţi şi între D&B şi PwC. Pe piața locală, D&B, împreună cu PwC, lucrează cu clienți din România și Republica Moldova prin intermediul rețelei de 5 birouri PwC din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa şi Chișinău.
D&B este recunoscută și recomandată de cercetători internaționali independenți, cum ar fi Chambers & Partners, Legal 500 și IFLR 1000 ca fiind o firmă de avocatură de top în domenii precum Litigii fiscale şi de drept administrativ, Concurență & Antitrust, Corporate, M & A.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 7 aprilie 2021