MITUCĂ & ASOCIAȚII recrutează avocat stagiar | Litigii

Societatea Civilă de Avocați MITUCĂ & ASOCIAȚII recrutează avocat stagiar pentru departamentul de Litigii.

CANDIDAȚII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ URMĂTOARELE CERINȚE
– preferabil entry level în profesia de avocat;
– cunoașterea solidă a instituțiilor juridice;
– acuratețe în redactarea documentelor;
– cunoașterea limbii engleze la nivel avansat;
– abilități de comunicare și integrare într-un colectiv, decență și rezonabilitate;
– persoană organizată, orientată către atingerea obiectivelor, flexibilă și capabilă să lucreze cu termene scurte.

OPORTUNITĂȚILE OFERITE
– șansa de a te dezvolta profesional și de a lucra într-un mediu dinamic și plăcut;
– echilibru între viața profesională și cea personală;
– onorariu motivant, adaptat nivelului de complexitate a activității.

DESCRIEREA JOBULUI
– redactarea de acte juridice, opinii, rapoarte, reprezentarea clienților în fața instanțelor și a autorităților statului, analizarea diverselor probleme juridice ale clienților în vederea găsirii celor mai bune soluții.

DESCRIEREA COMPANIEI
MITUCĂ & ASOCIAȚII este o societate de avocați specializați în domeniul Comercial, Bancar, Civil, Insolvență, Fiscal, Legi de restituire a proprietăților.

DEPUNEREA CV-ului
Persoanele interesate vor transmite CV-ul la adresa de e-mail: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 aprilie 2024

KREDYT INKASO recrutează avocat stagiar

KREDYT INKASO îşi extinde echipa şi recrutează un avocat stagiar (entry – middle level).

CANDIDATUL IDEAL
– este o persoană organizată și responsabilă în soluționarea sarcinilor repartizate;
– are cunoștințe teoretice în materia dreptului societar, bancar, civil și procesual civil;
– experiența în industria colectării/recuperării de creanțe și reprezentare în instanța de judecată reprezintă un avantaj;
– are cunoștințe de Limba Engleză: nivel mediu;
– are cunoștințe de operare PC – pachetul MS office la nivel avansat.

DESCRIEREA JOBULUI
– întocmirea tuturor documentelor și actelor procedurale necesare în relația cu Executorii Judecătorești, Lichidatorii Judiciari, Instituțiile și autoritățile statului, pentru cazurile administrate;
– monitorizarea și gestionarea procedurilor legale în dosarele alocate;
– acordarea asistenței legale privind cazurile din portofoliul administrat;
– asigurarea reprezentării în instanță în dosarele alocate.

CE OFERIM
– onorariu motivant;
– posibilitatea de a lucra într-un mediu relaxat, cu o echipă tânără;
– oportunitatea de a dobândi experiență în varii domenii ale dreptului;
– îndrumare profesională în rezolvarea tuturor situațiilor care se ivesc în desfășurarea activității.

DESCRIEREA COMPANIEI
KREDYT INKASO este unul dintre liderii pieței de colectare creanțe din Polonia, încă din anul 2001 și totodată, unul dintre cele mai mari grupuri de investiții din Europa. În prezent, își desfășoară activitatea în țări precum Polonia, Rusia, România și Bulgaria.
Începând din 2001, suntem prima companie din Polonia ce a investit în portofoliile de credite neperformante.

GDPR
Prin înscrierea la această poziție vă exprimați acordul ca datele dvs cu caracter personal să fie colectate, prelucrate și stocate de către Kredyt Inkaso Investments RO S.A. în scopul înscrierii în baza de date, a recrutării și/sau selecției pentru poziția/pozițiile deschise la care ați aplicat în vedere unui post disponibil în cadrul Kredyt Inkaso Investments RO S.A., realizarea unor rapoarte statistice asupra forței de muncă, precum și autorităților publice, în baza legislației în vigoare. Aceste informații vor fi stocate în baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A. și pot fi transmise/portate partenerilor, împuterniciți ai operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO S.A., societăți ce au ca obiect “activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă”, acreditate pe servicii de mediere a muncii.
Sunteți de acord ca aceste date cu caracter personal să fie stocate timp de 3 ani, având dreptul de a solicita accesul la datele dvs cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, restricționarea prelucrării sau portabilității acestora printr-o cerere scrisă transmisă pe adresa de email [email protected] sau prin poștă la adresa Bulevardul Decebal, nr. 25-29, et. 8, clădirea Olympia Tower, București, sector 3.
Kredyt Inkaso Investments RO S.A. precum și împuterniciții operatorului de date cu caracter personal Kredyt Inkaso Investments RO S.A., societăți ce au ca obiect “activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă”, acreditate pe servicii de mediere a muncii pot colecta, prelucra și stoca următoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, date de contact (telefon, email, skype, adresă de domiciliu/reședință), conturi personale și profesionale de pe platforme de socializare, experiență profesională, ocupație, venit și/sau așteptări de venit, fotografie, adresă IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei persoane.
Kredyt Inkaso este operator autorizat de date cu caracter personal cu numărul 27447.
Sunteți de acord să participați la procesul de recrutare și selecție (interviuri: față în față și/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – dacă este cazul, testare psihologică, recomandări de la foștii angajatori etc.) în vederea completării dosarului de recrutare și selecție care va fi prelucrat și stocat în baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A. și/sau împuterniciților operatorului de date cu caracter personal ai Kredyt Inkaso Investments RO S.A.
Prin aplicarea la acest anunț de recrutare înțeleg și sunt de acord că datele mele cu caracter personal precum numele, prenumele, imaginea mea, precum și alte date furnizate în CV (adresă, număr de telefon, data de naștere, adresă de email etc.) vor fi colectate de Kredyt Inkaso Investments RO S.A. – operator autorizat de date cu caracter personal cu numărul 27447, în scopul procesului de recrutare.
Sunt de acord să particip la procesul de recrutare și selecție (interviuri: față în față și/sau prin intermediul altor tehnologii de comunicare, jocuri de rol – dacă este cazul, recomandări de la foștii angajați etc. în vederea completării dosarului de recrutare și selecție care va fi prelucrat și stocat în baza de date a Kredyt Inkaso Investments RO S.A.
Înțeleg că datele mele cu caracter personal vor fi colectate în condiții de siguranță, pentru a proteja confidențialitatea și vor fi stocate timp de 3 ani și că îmi pot retrage consimțământul în orice moment. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea procesării conform consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Cei interesaţi pot transmite CV-ul la adresa de e-mail: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 aprilie 2024

SIOUFAS & COLABORATORII is looking for a Definitive Lawyer | Litigation

SIOUFAS & COLABORATORII is looking for a Definitive Lawyer | Litigation.

JOB PROFILE
Definitive lawyer, with a minimum of 5 years of experience in Litigation.

JOB REQUIREMENTS
– areas of expertise: Litigations (Banking/Commercial);
– proficient in both written and spoken English (any other foreign language is an advantage);
– proactive attitude and positive to work;
– efficient, flexible, and a team player;
– excellent research and commitment to client service;
– computer skills (MS Office, Windows OS).

Those interested can send their CV in English to: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 aprilie 2024

MURAR & ASOCIAŢII recrutează avocat stagiar

MURAR & ASOCIAŢII recrutează avocat stagiar.

Solicităm bune cunoștințe teoretice ale dreptului comercial și civil, precum și ale procedurii civile. De asemenea, este importantă o foarte bună cunoaștere a limbii române, ușurința şi fluența în exprimarea scrisă şi vorbită. Constituie un avantaj cunoașterea dreptului insolvenței, dreptului fiscal și administrativ.

Căutam persoane serioase, responsabile, care doresc crearea și dezvoltarea unei cariere în cadrul unei societăți de avocați specializată în materia dreptului afacerilor (drept fiscal, recuperare de creanțe, litigii și consultanță în materie comercială etc.).

SCPA Murar şi Asociaţii este o societate de avocați înfiinţată în anul 2009 ce oferă servicii de consultanță și reprezentare juridică îndeosebi persoanelor juridice de drept privat ori public.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită cv-ul, redactat în limba română, la adresa de e-mail: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 15 aprilie 2024