TUDORACHE & ASOCIAŢII recrutează avocat

TUDORACHE & ASOCIAŢII recrutează avocat.

DESCRIEREA COMPANIEI
Înfiinţat în anul 2004, Tudorache & Asociaţii este un cabinet specializat în domeniul proprietăţii intelectuale şi în dreptul muncii.

RESPONSABILITĂŢI/BENEFICII
Avocaţii noştri sunt încurajaţi să se perfecţioneze continuu într-unul din domeniile de activitate ale Cabinetului, fiind implicaţi direct în rezolvarea proiectelor în toate etapele acestora.
Mediul de lucru este unul competitiv, bazat pe iniţiativă, inovaţie, dar şi pe participarea la munca în echipă pentru rezolvarea unor proiecte dificile cu termen scurt de soluţionare.

CANDIDATUL IDEAL
Vom fi bucuroşi să te avem în echipa noastră, dacă eşti:
− absolvent de Drept, membru al Baroului Bucureşti sau al unui Barou din ţară;
− motivat de rezultatele profesionale, creativ, cu abilităţi de comunicare, cu gândire analitică;
− cu experienţă într-un domeniu de activitate al Cabinetului;
− cunoscător al limbii engleze şi/sau italiene;
− cu rezultate universitare excelente.

CV-urile pot fi trimise pe adresa: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 17 martie 2017

WOLF THEISS recrutează avocaţi | Corporate/M&A

Wolf Theiss

Societatea de avocatură WOLF THEISS recrutează pentru echipa de Corporate/M&A avocaţi stagiari sau avocaţi cu maxim 1-2 ani experienţă de la promovarea examenului de definitivat, membri ai Baroului București.

CERINȚE
– experiență relevantă în domeniul dreptului comercial;
– experiență în Insolvență, Proprietate intelectuală, Date cu caracter personal, Pieţe de capital, Dreptul muncii constituie un avantaj;
– studii post universitare de specialitate în străinătate constituie un avantaj;
– capacitate de exprimare fluentă a ideilor în limba engleză;
– cunoașterea limbii germane la nivel avansat constituie un avantaj;
– adaptabilitate la un mediu de lucru intens și implicare profesională;
– organizare și redactare cu acuratețe a documentelor juridice;
– foarte bune abilități de comunicare și lucru în echipă.

Echipa de M&A WOLF THEISS a fost nr. 1 în topul DealWatch al firmelor de avocatură din România cu privire la numărul de tranzacţii încheiate în anul 2016, de altfel o performanţă constantă în ultimii ani. Dacă îţi doreşti să ni te alături, ne poți trimite CV-ul la adresa de email: [email protected]

Toate aplicaţiile vor fi tratate cu confidenţialitate, fiind contactate ulterior doar persoanele selectate pentru un prim interviu.

OFERTĂ
Pachet salarial atractiv; posibilitatea dezvoltării carierei într-o societate cu renume pe piaţa internațională a serviciilor juridice.

DESCRIEREA FIRMEI
Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 340 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul bancar, servicii financiare, comerţ etc. Îmbinând practica juridică şi cea comercială, dezvoltă soluţii complete şi inovatoare, bazate pe experienţa şi cunoştinţele acumulate.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 17 martie 2017