REGIA NAŢIONALĂ A PĂDURILOR – ROMSILVA recrutează consilier juridic

romsilva

REGIA NAŢIONALĂ A PĂDURILOR – ROMSILVA organizează în data de 24.07.2024, începând cu orele 09.00, la sediul din Str. Petricani nr.9A, sector 2, Bucureşti, examen/concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic definitiv în centrala RNP – ROMSILVA cu sediul în București, Str. Petricani, nr.9A, Sector 2.

Dosarele de înscriere la examen/concurs se depun în perioada 01.07.2024 – 12.07.2024 la sediul RNP – Romsilva din Strada Petricani nr.9A, sector 2, Bucureşti, etaj 1 – secretariat sau prin poștă/curierat rapid cu condiția ca dosarul de înscriere să ajungă la sediul Romsilva, până la data de 12.07.2024, orele 11:00.

Condițiile generale și cele specifice de participare la examen/concurs, detaliile privind desfășurarea examenului/concursului, precum și tematica şi bibliografia sunt disponibile atât la sediul instituției cât și pe site-ul REGIEI NAŢIONALE A PĂDURILOR – ROMSILVA www.rosilva.ro/ Informare publică/ Oportunități angajare.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane – tel. 021/3171005.

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 12 iulie 2024

NEACȘU & ASOCIAȚII recrutează avocat

NEACȘU & ASOCIAȚII recrutează avocat.

CE CĂUTĂM NOI
– avocat având un an de practică şi cunoştinţe foarte bune de procedură civilă, cu experienţă în avocatura de litigii civile sau între profesionişti. Experienţa în litigii de contencios administrativ şi fiscal şi de dreptul muncii este un plus.
– o persoană proactivă, organizată, echilibrată, curajoasă şi creativă, capabilă să conceapă strategii şi să îşi asume decizii.

CE OBŢII LUCRÂND CU NOI
– să te dezvolţi ca profesionist, într-o echipă în creştere;
– acces la o viziune inovatoare asupra avocaturii.

Ne vom întâlni (fie şi online) la interviu.
Te rugăm să trimiţi CV-ul tău la: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunţul expiră la data de 1 august 2024

IONESCU, STOICA și ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi

IONESCU, STOICA și ASOCIAȚII recrutează avocați definitivi cu o experiență în profesie de minim 5 ani.

CERINȚE
– experiență fie în domeniul litigiilor (cauze civile, contencios fiscal și administrativ), fie în domeniul consultanței (drept societar, contracte speciale, finanțe bănci, dreptul concurenței);
– engleză fluent.

Casa de Avocatură Ionescu, Stoica și Asociații oferă expunere la proiecte interesante, și un pachet de beneficii motivant, într-un mediu de lucru plăcut.

Doar candidații selectați pentru interviu vor fi contactați.
Vă rugăm să transmiteți CV-ul, care să includă o descriere a proiectelor în care ați fost implicat/ă, la [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 1 august 2024