MARKÓ & UDREA recrutează avocat

Marko & Udrea

MARKÓ & UDREA recrutează avocat(ă).

Încă de la fondarea Markó & Udrea acum 10 ani, principalul nostru obiectiv a fost câştigarea și menținerea încrederii clienţilor și colaboratorilor noştri. Oferim consultanţă juridică în diverse domenii ale dreptului afacerilor, cum ar fi: fuziuni şi achiziţii/corporate, Real Estate/imobiliare, financiar-bancar, dreptul concurenţei, dreptul mediului, energie şi resurse naturale, drept publicitar şi media, drept european, asigurând în același timp și reprezentare în litigii şi arbitraj.

DORIM SĂ NE MĂRIM ECHIPA CU UN AVOCAT CARE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ URMĂTOARELE CRITERII
– membru/membră a Baroului Bucureşti;
– experienţa profesională între 6 luni și 3 ani;
– cunoaşterea limbii engleze. Stăpânirea limbilor franceză şi/sau maghiară reprezintă un avantaj;
– capacitatea de a redacta în mod cursiv şi coerent documente juridice;
– interes pentru lucrul într-o structură de dimensiuni mai “umane”, în care implicarea avocatului colaborator în livrarea produsului final către client este însă mai intensă.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită un curriculum vitae la adresa de e-mail: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 25 noiembrie 2015

ABRAHAM & ASOCIAŢII recrutează avocat definitiv

ABRAHAM & ASOCIAŢII

SCA ABRAHAM & ASOCIAŢII recrutează avocat definitiv.

CANDIDATUL IDEAL
– temeinice cunoştinţe de drept;
– experienţă în redactări acte specifice;
– solidă viziune de ansamblu;
– abilităţi în comunicare;
– organizat;
– riguros;
– cunoştinţa limbii engleze şi/sau franceze constituie un avantaj.

DESCRIEREA JOBULUI
Redactarea actelor specifice domeniului juridic în cadrul unei societăţi de avocatură precum şi reprezentare în instanţă.
Redactarea de opinii juridice şi oferirea de consultanţă specializată.
Gestionarea timpului de lucru și prioritizarea lucrărilor.

DESCRIEREA COMPANIEI
Societatea noastră, condusă de avocatul coordonator Dr. Abraham Pavel este una dintre societățile românești de avocatură ce a avut un impact important în piața de profil, care de-a lungul timpului, prin atragerea de avocați colaboratori și parteneri, a oferit clienților săi servicii juridice de înaltă calitate constând în consultanță – prin propunerea soluțiilor optime în vederea preîntâmpinării litigiilor viitoare ale societăților cliente, asistență juridică la negocierea și încheierea actelor semnate de clienții noștri și reprezentarea la instanțele judecătorești.

Am reușit să perfecționăm gândirea juridică – strategiile și să tratăm cu profesionalism toate cauzele, indiferent de ramurile dreptului: penal, civil, comercial, familiei sau al dreptului muncii, într-un mod eficient, pragmatic și ținând cont de deontologia profesiei noastre, astfel încât societățile comerciale să beneficieze din partea noastră de consiliere comercială și economică pentru preîntâmpinarea litigiilor și reprezentare în fața instanțelor judecătorești de cel mai înalt nivel profesional.

Societatea de avocați, condusă de Dr. Abraham Pavel urmărește ca prin profesionalismul și calitățile deosebite ale avocaților săi, să contribuie la succesul clienților în litigiile existente și să le preîntâmpine pe cele viitoare.

Pentru atingerea obiectivelor sale, societatea de avocați colaborează cu 6 avocați definitivi, a căror specializare acoperă principalele ramuri de drept, precum și cu experți evaluatori, experți tehnici și contabili.

Pentru că apreciem calitatea, profesionalismul și exercitarea profesiei de avocat la cele mai înalte standarde, căutăm în fiecare zi tactici de autodepășire a propriilor performanțe, astfel încât tot ce suntem azi să fie mai mult decât ce am fost ieri.

Candidaţii interesaţi sunt rugaţi să trimită un CV, însoţit de o scrisoare de intenţie, la adresa de e-mail: [email protected]

Anunțul este valabil pentru municipiul București.

* Anunțul expiră la data de 25 noiembrie 2015